A fost găsit mort în această dimineaţă. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat: „Se aşteaptă rezultatele necropsiei”

Un bărbat și-a pierdut viața în apele Crișului Repede, în Oradea. Se fac cercetări pentru identificarea persoanei care a murit în apele Crișului Repede și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a întâmplat acest lucru. 

14 mart. 2023, 10:32
A fost găsit mort în această dimineaţă. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat: „Se aşteaptă rezultatele necropsiei”

Un bărbat și-a pierdut viața în apele Crișului Repede, în Oradea. Pompierii ISU Crișana au fost sesizați marți dimineața că o persoană a fost văzută în râu, în aval de barajul din Ioșia.

„În jurul orei 06.55, un apelant al numărului unic 112 sesiza faptul că a observat o persoană în apele Crișului Repede, în zona Cartierului Ioșia din Oradea, în aval de baraj. La fața locului au fost mobilizate două echipaje de căutare-salvare și unul de paramedici din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea și un echipaj de poliție”, a transmis lt. col. Camelia Roșca, potrivit Bihoreanul.

Moartea nu iartă pe nimeni. Miliardarul a fost găsit mort în casă, lasă în urmă un imperiu financiar uriaş
Potrivit reprezentantei ISU, „trupul persoanei a fost zărit de polițiști la aproximativ 900 de metri distanță de locul în care a fost observat inițial de apelant”.

Pompierii au scos victima din apele Crișului Repede, „cu ajutorul cordițelor și a altor accesorii specifice unor astfel de intervenții”, a precizat lt. col. Roșca. Aceasta a mai spus că nu s-a impus folosirea bărcilor, căci apa nu era adâncă în zona în care ajunsese trupul victimei.

„Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat”, a transmis lt. col. Camelia Roșca. Nu se cunosc deocamdată circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment.

Un bărbat și-a pierdut viața în apele Crișului Repede, în Oradea

Poliția Bihor a transmis, la rându-i, o informare despre acest caz, precizând că la fața locului s-au deplasat polițiști orădeni de ordine publică, de investigații criminale și criminaliști.

Doliu uriaş în cultura română. Ne părăsesc MARILE personalităţi
Se fac cercetări pentru identificarea persoanei care a murit în apele Crișului Repede și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a întâmplat acest lucru.

„Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Polițiștii orădeni continuă cercetările pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor în care s-a produs nefericitul eveniment, sub coordonarea unui procuror”.