A fost găsită moartă în piscină. Se pare că tinerei de 20 de ani i-a fost dat „drogul violului”

Abbey Connor, o tanara americanca in varsta de 20 de ani, a murit inecata in piscina unui hotel din Mexic, la scurt timp dupa ce un grup de barbati i-a oferit o bautura "misterioasa", dupa cum a povestit fratele ei, Austin.

28 iul. 2017, 09:59
A fost găsită moartă în piscină. Se pare că tinerei de 20 de ani i-a fost dat „drogul violului”

Dupa ce au terminat cu examenele, cei doi frati au mers sa sarbatoreasca in statiunea de lux Paraiso del Mar, aflata in Sudul Mexicului.

In timp ce se aflau la bar, un grup de clienti le-a oferit un pahar de „Jagerbomb”, iar Austin povesteste ca la scurt timp dupa ce l-au baut, si-au pierdut cunostinta.

Cateva ore mai tarziu, Austin s-a trezit intr-o ambulanta, iar sora lui a fost gasita inecata in piscina hotelului. Tanarul suspecteaza ca Abbey a murit din cauza ca i-au fost puse droguri in bautura.

„Sunt la facultate de 5 ani, am avut destule petreceri in care am consumat alcool. In niciun caz, beat fiind, nu m-as fi dus sa ma culc intr-o piscina. Am fost pacaliti si suntem victimele unei persoane bolnave care drogheaza oameni”, a declarat Austin.

Familia lui Abbey este convinsa ca moartea tinerei nu a fost un accident si a angajat o firma de avocati care sa investigheze cazul.

 
 

loading...