A fost găsită moartă la cinci ani de la dispariție. Familia tinerei de 22 de ani e devastată. „O pierdere foarte grea”

O fată a fost găsită moartă la cinci ani de la dispariție. Fata care atunci când a dispărut fără urmă avea 22 de ani a fost identificată de autorități prin intermediul fișelor dentare.

18 ian. 2023, 22:41
A fost găsită moartă la cinci ani de la dispariție. Familia tinerei de 22 de ani e devastată. „O pierdere foarte grea”
A fost găsită moartă la cinci ani de la dispariție

A fost găsită moartă la cinci ani de la dispariție. Autoritățile americane au găsit-o pe Cheyann Klus moartă la cinci ani de la dispariția sa misterioasă.

Citește și Cea mai bătrână persoană din lume, cunoscută ca Sora Andre, a murit la 118 ani

A fost găsită moartă la cinci ani de la dispariție

Recent, FBI a anunțat că a găsit cadavrul unei tinere în vârstă de 22 de ani, la mai bine de cinci ani de la dispariția misterioasă a acesteia. Autoritățile au transmis că au reușit să îi identifice rămășițele prin intermediul fișelor dentare.

Anunțul morții tinerei a căzut ca un trăsnet peste familia sa care în tot acest timp a sperat că va fi găsită în viață.

„O căutam pe Cheyann și informații legate de dispariția ei, de acum 5 ani. Deși nu a fost vestea pe care o speram, am primit confirmarea din partea forțelor de ordine că rămășițele lui Cheyann au fost găsite”, a spus Mariah Klus, sora tinerei.

Polițiștii americani care au reușit să îi identifice rămășițele tinerei cu ajutorul fișelor dentare, după ce au lucrat cu colegii din FBI, au anunțat că vor continua să colaboreze cu poliția din Chicago pentru a descoperi în ce circumstanțe a murit fata.

Familia tinerei este împietrită de durere și acum se pregătește de înmormântare.

„În calitate de familie a acesteia [tată, surori, frați, nepoți] în doliu, cerem intimitate în timp ce plângem pierderea grea a unei fiice, surori, mătuși. Plănuim să organizăm o slujbă privată de comemorare pentru Cheyann printre noi, dar sperăm că toată lumea poate găsi consolare, după ce a fost găsită și înmormântată”, a declarat sora fetei.

A murit cântăreaţa de muzică populară Marina Bucosu

Interpreta de muzică populară Marina Bucosu s-a stins din viață marți dimineață. Aceasta fusese diagnosticată cu cancer în fază terminală. La începutul anului, prietenii și familia făcuseră un apel pe reţelele sociale pentru donare de sânge.

Din păcate, pe 17 ianuarie organismul artistei nu a mai rezistat. Un val de mesaje de condoleanţe a apărut pe pagina de Facebook a artistei. Printre cei pe care moartea artistei i-a întristat profund se numără multe vedete şi persoane publice.

„A plecat Marina mea cea Dragă! Scumpa mea prietenă de peste 20 de ani! Acest înger de om care nu a deranjat niciodată pe nimeni, nici măcar cu un cuvințel!S-a luptat pâna în ultimă clipă, cu toate puterile, să rămână lângă familia ei frumoasă, lângă prieteni și lânga lumea căreia i-a cântat cu atâta drag!A suferit mult,foarte mult și-abia aștepta să treacă acest calvar și să înregistreze un nou colaj! Mare durere ne-ai lăsat în suflet tuturor! Am avut bucuria să te îmbrăţişez acum o săptămâna și să-ți văd zâmbetul inconfundabil! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și să-ţi fie drumul numai în lumină! Vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu și în inimile tuturor celor care ți-au iubit cântecele și te-au ascultat cu bucurie! Dumnezeu să te odihneasca în pace Marina BUCOSU!Condoleanţe Familiei!“, a scris Jeni Nicolau.

Citește și Actorul Teodor Corban, cu roluri în „Aferim”, „După dealuri” sau „Poziţia copilului, a murit