A fost găsită o casetă cu previziunile necunoscute făcute de Baba Vanga: „Marile evenimente ale omenirii se vor întâmpla în 2035-2037”

Baba Vanga a prezis multe dintre evenimentele care au avut loc și a făcut multe referiri explicite la Rusia. Deşi clarvăzătoarea a folosit în mare parte formulări voalate în predicţiile sale, experţii au reuşit să le descifreze.

04 iun. 2022, 22:09
A fost găsită o casetă cu previziunile necunoscute făcute de Baba Vanga: „Marile evenimente ale omenirii se vor întâmpla în 2035-2037”

Baba Vanga a descris evenimentele astfel: „Balaurul chinezesc mătură o potecă în zăpadă”. Pe baza acestei preziceri, experții sugerează diverse opțiuni pentru schimbări geopolitice care ar putea avea deja loc.

„China a început să semene cu un dragon atât de puternic și robust undeva la începutul anilor 2000. Americanii deja simţeau pericolul chinezesc din 2009 şi au încercat să îl ţină departe. Vorbim despre construcția marelui zid anti-Chinez. Rusia și China nu au fost niciodată în război în istorie. În ceea ce privește sintagma „a acoperi urmele în zăpadă”, atunci se referă la evenimentele de pe insula Damansky. Perioada de înstrăinare”, oferă versiunea sa sinologul și scriitorul Iuri Tavrovski.

Stoian Petrov, asistent și traducător al clarvăzătoarei, are o interpretare diferită. El a reamintit că, lucrând cu toată responsabilitatea, a încercat întotdeauna să traducă cuvânt cu cuvânt zicerile Babei Vanga, pentru a transmite cu exactitate esența celor spuse. „Baba Vanga a vorbit despre un dragon care își acoperă urmele. Pentru mine, aceasta este legată de o altă predicție, anume că va exista o triplă alianță: Rusia, China și India. Și pentru mine, asta înseamnă că este timpul să uit acele lucruri din trecut care interferează cu această unire”, a spus Stoyan Petrov la emisiunea „De fapt” de pe Channel One.

Citeşte şi Catastrofe mondiale și oameni clonaţi. Profeții teribile ale lui Grigori Rasputin: „Mările, ca hoții, vor intra în orașe, în case, iar pământurile vor deveni sărate”

Baba Vanga a mai avertizat despre evenimentele majore care vor schimba faţa planetei. „În timpul conversației, ea mi-a spus: „Vezi, în 2035-2037, cel mai important lucru i se va întâmpla lumii. Acesta va fi punctul culminant al evenimentelor. Va fi multă apă și mult foc ”, și-a împărtășit amintirile un alt traducător al clarvăzătoarei, Todor Todorov.

O altă declarație, care este indicată pe casetă – Țara de Gheață va fi împărțită. Aici, experții sunt de acord și consideră că o astfel de predicție este destul de reală. „Rusia invită China să lucreze în Arctica. Împărțite vor fi atât Antarctica, cât și Arctica. Încă nu există terenuri aparținând unui anumit stat acolo”, a explicat Alexander Sharkovski, un observator militar, pentru Argumenty Nedeli.

Citeşte şi Zodia care va avea cele mai multe cumpene în viaţă. Previziunea stranie a Babei Vanga