A fost prins ucigaşul tânărului din Constanţa”. Bărbatul nu ştia că victima sa a murit UPDATE

Agresorul tânărului care a murit după o altercație în autobuz a fost prins în urmă cu câteva ore. Bărbatul a fost săltat de polițiști de la domiciliul părinților săi, din județul Tulcea.

RomaniaTV.net
19 iul. 2017, 16:06
A fost prins ucigaşul tânărului din Constanţa”. Bărbatul nu ştia că victima sa a murit UPDATE

UPDATE: Ucigaşul de pe litoral a fost capturat de poliţie miercuri seară,la doar câteva ore după ce oamenii legii au făcut un apel public pentru prinderea lui. Bărbatul a fost găsit la Tulcea, în casa părinţilor. El e acuzat că a bătut până l-a omorât pe un tânăr la Constanţa.

Potrivit primelor declarații, acesta susține că a aflat chiar de la oamenii legii că Valentin Băicoianu a murit. Mai mult decât atât, suspectul nici nu a știut că victima sa a ajuns în comă, în urma loviturii pe care a primit-o. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, este cercetat acum pentru lovituri cauzatoare de moarte și, dacă va fi găsit vinovat, el riscă să își petreacă ani grei după gratii.

Valentin plecase din Slobozia însoțit de niște prietene. La finalul evenimentului, acesta s-a urcat într-un mijloc de transport în comun. Un grup de scandalagii a încercat să le agaseze pe fetele care îl însoțeau pe Valentin Băicoianu, iar tânărul a încercat să pună capăt conflictului.

Din nefericire, unul dintre respectivii scandalagii l-a lovit cu un pumn în față și l-a trântit la pământ, tânărul lovindu-se cu capul de bordură. El a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în stare gravă, fiind ulterior transportat către o unitate medicală din București, unde a murit.

Poliţiştii au dat publicității o fotografie cu agresorul lui Valentin Băicoianu și cer ajutorul populației pentru a-l identifica, potrivit reporterntv.ro.

Citeşte şi Un tânăr a murit la trei zile după ce a participat la „Neversea”