SEX TAPE cu Cameron Diaz, dezamăgitor pentru fani

In al doilea weekend de la lansare, "Dawn of the Planet of the Apes", noul film din franciza "Planeta Maimutelor", se afla tot pe primul loc in box office-ul american, reusind sa invinga fara probleme, din punct de vedere al incasarilor, mai multe pelicule abia lansate, printre care si "Sex Tape", cu Cameron Diaz.

21 iul. 2014, 09:24

„Dawn of the Planet of the Apes” a strans din vanzarea biletelor 36 de milioane de dolari, fata de 73 de milioane de dolari, cat a acumulat weekendul trecut, scrie ziare.com.

Citeşte şi Cameron Diaz şochează: „Sunt atrasă sexual de femei”

Pelicula de pe locul doi in ceea ce priveste incasarile, „The Purge: Anarchy to stay on top”, un thriller abia lansat, a reusit sa acumuleze din vanzari 28,4 milioane de dolari.

Filmul de animatie „Planes: Fire & Rescue”, o comedie abia intrata in cinematografe, se situeaza pe locul trei in topul incasarilor de peste weekend, cu 18 milioane de dolari stransi din vanzarea biletelor.

Citeşte şi Cameron Diaz, „SEX TAPE” la 41 de ani: Blonda le-a sucit minţile bărbaţilor VIDEO

Urmeaza debutul dezamagitor al „Sex Tape”, filmul in care Cameron Diaz se dezbraca, fiind pe locul patru in box office, cu 15 milioane de dolari.

Top cinci este intregit de o pelicula dintr-o franciza, „Transformers”, fiind vorba despre „Transformers: Age of Extinction”, cu incasari de 10 milioane de dolari.