Vești bune pentru bucureșteni. A fost lansată aplicația Termoalert. Utilizatorii pot vedea în timp real starea sistemului de termoficare din Capitală!

Aplicația Termoalert a fost lansată, spune directorul general al Termoenergetica Bucureşti SA, Claudiu Creţu.

12 nov. 2021, 23:41
Vești bune pentru bucureșteni. A fost lansată aplicația Termoalert. Utilizatorii pot vedea în timp real starea sistemului de termoficare din Capitală!

A fost lansată aplicația Termoalert. Aceasta are rolul de a informa cetăţenii, în timp real, cu privire la starea sistemului de termoficare.

A fost lansată aplicația Termoalert. Utilizatorii pot vedea în timp real starea sistemului de termoficare din Capitală!

”Punem în practică o soluție prin care să putem comunica permanent și transparent starea sistemului centralizat de încălzire din București. Aplicația mobilă TERMOALERT informează cetățenii în timp real cu privire la starea sistemului.A fost concepută în așa fel încât să furnizeze, direct pe telefon, informații relevante privind funcționarea sistemului și de tip notificare, în cazul unei avarii sau întreruperi în furnizarea agentului termic ce afectează consumatorul.

Aplicația este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS. Ea poate fi descărcată gratuit pe telefon din APP Store și Play Store (Magazin Play).

Fiecare cetățean are opțiunea de a completa în spațiul special destinat numele străzii pe care locuiește și în acest fel va fi informat imediat și în timp real cu privire la orice avarie care ar putea interveni în zona în care locuiește, motivul opririi temporare a serviciului, evoluția lucrărilor de remediere, data preconizată pentru reînceperea furnizării serviciului. Fiecare cetățean va mai putea accesa informații cu caracter continuu, precum parametrii de funcționare ai serviciului, va putea consulta toate alertele din București sau doar din zonele de interes, în timp real, și termenele estimate de remediere.

Această facilitate va fi practic la vârful degetului cetățenilor racordați la sistemul centralizat de termoficare care, în orice moment, vor putea fi în contact cu tot ceea ce ține de funcționarea sistemului.

Un consumator informat va avea încredere că instituția publică îi arată problemele și vulnerabilitățile sale, că împărtășește cu el modul în care caută soluții.

Sistemul de termoficare are probleme. Lipsa investițiilor din ultimii 10 ani își arată acum efectele.

Avariile sunt încă foarte dese, iar întreruperile în furnizare afectează funcționarea normală. Totuși, se pot îndrepta lucrurile. Suntem pe acest drum, dar durează până când vom simți rezultate notabile.

APLICAȚIA POATE FI DESCARCATA DE AICI:LINK iOS: https://apps.apple.com/ro/app/termoalert/id1591078608LINK

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.termoenergetica.termoalert&hl=ro&gl=ro&fbclid=IwAR3L_T7Wvsci0v0TxGjLvT00AVpI2lFRS4Xb3yyM9inz9zzAMi6rxhNnGPA a anunțat Directorul general al Termoenergetica Bucureşti SA, Claudiu Creţu.

Citește și: Termoenergetica, primele explicaţii după ce un copil a căzut într-o groapă cu apă clocotită. „Există multe zone cu probleme similare” VIDEO