Termoenergetica, primele explicaţii după ce un copil a căzut într-o groapă cu apă clocotită. „Există multe zone cu probleme similare” VIDEO

Reprezentanţii companiei municipale Termoenergetica, din subordinea Primăriei Capitalei, au avertizat că există mai multe zone cu probleme din cauza stării de degradare a conductelor. Explicaţiile vin în contextul în care un copil a căzut într-o groapă săpată pentru a repara o conductă de apă caldă.

19 oct. 2021, 10:04
Termoenergetica, primele explicaţii după ce un copil a căzut într-o groapă cu apă clocotită. „Există multe zone cu probleme similare” VIDEO

Termoenergetica a oferit primele explicaţii după ce un copil a căzut, luni, în jurul orei 20, într-o groapă cu apă clocotită, pe strada Hrisovului nr. 32 din Sectorul 1 al Capitalei.

„În urma verificărilor efectuate, incidentul s-a produs într-un spațiu verde (imprejmuit parțial cu gard) situat între blocurile de la adresa sus-menționată, unde, din cauza fisurării unei conducte, apa caldă a ieșit la suprafață”, au precizat reprezentanţii companiei municipale Termoenergetica.

Ulterior, zona a fost împrejmuită cu bandă inscripționată și plasă de protecție.

Citeşte şi: Nicușor Dan vine doar cu vești proaste pentru bucureșteni: Prețul gigacaloriei, creștere de la 490 la 600 de lei!

Termoenergetica, primele explicaţii după ce un copil a căzut într-o groapă cu apă clocotită în Sectorul 1

Reprezentanții companiei spun că au resurse limitate și avertizează că probleme asemănătoare sunt și în alte zone ale Capitalei.

„Compania Termoenergetica depune toate eforturile ca astfel de evenimente nedorite să nu mai aibă loc. Din cauza stării de degradare a conductelor, în Capitală există multe zone cu probleme similare. Vă precizăm faptul că angajații Companiei Termoenergetica intervin zilnic pentru remedierea avariilor, însă resursele companiei sunt limitate și nu pot acoperi toate problemele cu care ne confruntăm. Menționăm că pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2000 de tone de apă fierbinte pe oră și din această cauză pot fi locuri similare și în alte zone din București”, anunță reprezentanții Termoenergetica.

Citește şi: Gabriela Firea dă de pământ cu Nicușor Dan după ce edilul a anunțat creșteri la prețul gigacaloriei: A mai dat o palmă bucureștenilor!

Luni seara, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 5 Poliție a fost alertată că un copil a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă.

Copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, având arsuri la un picior.

Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a început cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Copil de nouă ani din Bucureşti, în stare gravă după ce a căzut într-o groapă săpată de RADET


loading...