A fost prins de şef în timp ce fura. La o asemenea pedeapsă nu se aştepta nimeni

Un angajat de la firma unui patron indian a fost pedepsit aproape ca în Evul Mediu de către acesta. Bărbatul fusese prins furând de către patronul său.

20 oct. 2015, 12:47
A fost prins de şef în timp ce fura. La o asemenea pedeapsă nu se aştepta nimeni

Înfuriat, patronul l-a legat pe angajat de mâini şi de picioare, a luat o bâtă şi a început să îl lovească cu putere, peste corp.

Bărbatul ţipa înfiorător după loviturile date de patron, în timp ce, la aceste scene de o bestialitate fără margini asista un bărbat tânăr care râdea şi părea să se amuze pe seama spectacolului grotesc. 

Bărbatul ar fi murit, până la urmă, în bătaie, iar trupul lui neînsuflaţit ar fi fost aruncat pe marginea drumului, scrie Daily Mail. Dar în India, astfel de situaţii se petrec frecvent, iar cei care sunt vinovaţi de producerea acestora nu sunt aproape niciodată traşi la răspundere, deoarece drepturile omului nu sunt respectate în această ţară. Cel mai adesea, imigranţii sunt ţinta acestor pedepse.

În cazul de faţă, poliţia indiană a deschis o anchetă. Trei persoane au fost acuzate, însă acestea au dispărut între timp.

Tragedia s-a produs la o fabrică din oraşul Amritsar, din nordul Indiei, faimos pentru Templul de Aur.