A fost prins șoferul care a accidentat o gravidă pe o trecere de pietoni din București și a fugit. Femeia a pierdut sarcina

Șoferul care a lovit o gravidă în Capitală pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 și apoi a fugit, abandonând victima pe stradă, a fost prins vineri dimineață în Cluj-Napoca. Bărbatul este un cetățean britanic și a voia să fugă din țară.

27 ian. 2023, 10:02
A fost prins șoferul care a accidentat o gravidă pe o trecere de pietoni din București și a fugit. Femeia a pierdut sarcina

Șoferul care a accidentat o gravidă pe o trecere de pietoni pe strada Gura Caliței, din Sectorul 3 al Capitalei București și a fugit de la locul accidentului a fost prins. Este vorba despre un cetățean britanic de origine libaneză.

Barbatul vinovat de producerea accidentului a fost prins pe aeroportul Cluj, vineri dimineață, când se pregătea să fugă din țară.

”În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, a transmis Poliția.

Citește și: Ea este Casandra, adolescenta de 17 ani care a murit în teribilul accident din Tulcea: „Ai lăsat un gol imens în urmă”

Femeia accidentată fost transportată la Spitalul Pantelimon, în stare de conștiență, cu fractură deschisă la un picior. Din păcate, femeia însărcinată care a fost lovită de o mașina condusă de cetățeanul britanic a pierdut sarcina. Tânăra era însărcinată în 8 luni.