Accident grav în Bucureşti. Un şofer a lovit o gravidă şi a fugit, poliţia face filtre

Conform primelor informații transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” se pare că șoferul a fugit de la fața locului și este căutat de către poliție în aceste momente.

26 ian. 2023, 19:58
Accident grav în Bucureşti. Un şofer a lovit o gravidă şi a fugit, poliţia face filtre

Accident grav în Bucureşti. O femeie gravidă a fost accidentată în cursul zilei de joi, 26 Ianuarie 2023, ora 19:00, pe Drumul Gura Caliței din București. Din primele informații, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe Drumul Gura Caliței în apropierea zonei rezidențiale Palladium din municipiul București, a surprins și accidentat o femeie gravidă. În urma impactului, femeia a ajuns la spital.

Un nou accident mortal în România. Maşina s-a făcut praf după ce a căzut în gol de la 15 m

Șoferul autoturismului a părăsit zona evenimentului. Polițiștii desfășoară cercetări pentru pentru identificarea acestuia. La fața locului se află deja Brigada de Poliție Rutieră București, alături de echipaje ale SMURD ce îi acordă femeii îngrijirile medicale de care are nevoie.

De asemenea, la locul accidentului rutier se află și voluntari ai comunității „Există un erou în fiecare dintre voi”. Traficul rutier din zona unde a avut loc accidentul este blocat. Șoferii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil aria respectivă.

COD RUTIER 2023. Amendă de 3000 de lei chiar dacă ai cauciucuri de iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din maşină când ninge