Ea este Casandra, adolescenta de 17 ani care a murit în teribilul accident din Tulcea: „Ai lăsat un gol imens în urmă”

Maşina în care se aflau cei trei a fost găsită pe câmp. Poliţiştii tulceni fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.  Victimele aveau 17 ani, fata decedată, 15 ani - băiatul, iar conducătorul auto este în vârstă de 21 de ani.

26 ian. 2023, 23:46
Ea este Casandra, adolescenta de 17 ani care a murit în teribilul accident din Tulcea: „Ai lăsat un gol imens în urmă”
Ea este Casandra, adolescenta de 17 ani care a murit în teribilul accident din Tulcea

Accident grav în Tulcea. Joi,  în jurul orei 16.00, pe DN 22 aproape de Două Cantoane a avut loc o tragedie rutieră de proporţii în urma căreia trei persoane şi-au pierdut viaţa.  Surse din poliţie spun că cel mai proabil, cauza accidentului constă în faptul că persoană aflată la volan ar fi avut alte preocupări decât condusul şi având viteză în timp ce se afla în depăşire, a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj şi a lovit cu partea din spate a maşinii un copac după care s-a dat peste cap de câteva ori şi s-a oprit la zeci de metri în câmp.

Ambulanţele ajunse la faţa locului nu au avut decât să constate decesul a două persoane, de sex masculin respectiv feminin, morţi pe loc şi au preluat un rănit grav, în stare critică. Surse de la faţa locului spun că persoanele decedate ar avea 15 şi 17 ani, iar cel care conducea, aflat în comă, avea 21 de ani.

Carnagiu pe Drumul European 87, trei morţi, după ce maşina s-a rupt în două după impact

Ea este Casandra, tânăra de 17 ani care a murit în accidentul de la Babadag, Tulcea. „Ai lăsat în urmă un gol enorm și o durere nesfârșită”

Casandra a murit la doar 17 ani în accidentul produs astăzi în localitatea Babadag din Tulcea. Familia și prietenii sunt îndurerați. În accidentul tragic petrecut astăzi după amiază, pe drumul european E87, între localitățile Două Cantoane și Babadag, trei tineri au murit, printre care și Casandra.

În mașina făcută zob se aflau trei victime, un băiat de 15 ani, care a murit, șoferul de 21 de ani, care a fost transportat în comă la spital, unde a murit ulterior și Casandra de 17 ani care și-a pierdut viața.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi după- amiază, la un accident rutier produs pe drumul european E87, între localităţile Două Cantoane şi Babadag, în care a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane.

Accident grav în Bucureşti. Un şofer a lovit o gravidă şi a fugit, poliţia face filtre

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului a fost direcţionat de urgenţă un echipaj de salvatori din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.