A furat toţii banii din casa de pariuri, apoi a sunat singur la poliţie. Ce le-a spus oamenilor legii

Gestionarul unei case de pariuri a furat 20.000 de lei din seif, pariind o parte din bani. După ce a furta banii a sunat la 112 şi a anunţat că persoane necunoscute, prin efracție, au pătruns în casa de pariuri, iar din seif au furat 20.000 de lei banii.

29 aug. 2018, 08:00
A furat toţii banii din casa de pariuri, apoi a sunat singur la poliţie. Ce le-a spus oamenilor legii

Gestionarul unei case de pariuri din Arad a sunat la Poliţie, reclamând furtul celor 20.000 de lei. Tânărul de 23 de ani a spus polițiștilor sosiți la fața locului că în noaptea de 25 spre 26 august, persoane necunoscute, prin efracție, au pătruns în casa de pariuri, iar din seif au furat 20.000 de lei. Ceea ce a povestit gestionarul casei de pariuri vizavi de furtul banilor nu coincidea cu cele constatate de polițiști în urma administrării mijloacelor de probă.

În urma cercetărilor s-a constatat că în realitate tânărul a furat cei 20.000 de lei, iar o parte din ei, respectiv 12.200 de lei, i-a pus la pariuri sportive și la jocuri mecanice. Acum s-a ales cu un dosar penal pe numele său.

„Pentru faptele sale, tânărul s-a ales cu un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de inducere în eroare a organelor judiciare, distrugere și gestiune frauduloasă”, a declarat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.