A găsit o SCRISOARE legată de un BALON cu heliu, dar nu se aştepta să citească ceva atât de trist FOTO

Un bărbat din America a descoperit un balon cu heliu de care era legată o scrisoare. Când a deschis-o, a rămas emoţionat, fiind vorba de un mod incredibil prin care o femeie îşi exprimă suferinţa cauzată de moartea subită a soţului, la doar 56 de ani.

25 mart. 2015, 18:29

Femeia, cunoscută doar sub numele de Elaine, i-a scris soţului o felicitare pentru ziua în care ar fi împlinit 56 de ani. Ulterior, a legat-o de un balon cu heliu şi i-a dat drumul în aer, ele fiind ulterior găsite de un bărbat care a publicat povestea pe internet, prin fotografii postate pe imgur.

Citeşte şi Scrisoarea unei femei către actuala soţie a fostului soţ: „Către mama vitregă a fiicei mele…”

Dragă Dan. Astăzi ai fi împlinit 56 de ani. Viaţă nu este corectă. Ar fi trebuit să putem petrece această zi împreună, să-ţi gătesc felul de mâncare preferat, tortul şi să-ţi iau un cadou. Aveam planuri împreună pentru cel puţin 50 de ani de căsnicie. Să ieşim împreună la pensie, să călătorim, să vedem filme şi să strângem amintiri frumoase. Ai muncit atât de mult pentru familia ta! Îmi pare atât de rău că te-am pierdut şi că ai plecat înaintea mea. Mi-e dor de îmbrăţişările tale, mă simţeam atât de în siguranţă în braţele tale, ca şi când urmă să ai grijă de mine pentru totdeauna. Acum sunt complet pierdută fără ţine. Îmi doresc să fi fost aici pentru încă o zi, încă un an. Dan, îmi pare atât de rău că a trebuit să ne părăseşti. La mulţi ani! Soţia ta, Elaine„.

Citeşte şi Povestea BĂIATULUI de CINCI ANI care ştie cine a fost într-o VIAŢĂ ANTERIOARĂ: Eram un ACTOR CELEBRU FOTO

Imaginile au devenit în scurt timp virale, internauţii fiind uimiţi de ceea ce au citit.