A ieșit la iveală adevărul în cazul morții suspecte a lui Lil Tay! Tânăra rapperiță este, de fapt, în viață: „Ne-a şocat pe toţi”

O postare care anunța moartea rapperiței Lil Tay s-a propagat pe rețelele de socializare. Din fericire, aceasta s-a dovedit a fi falsă.

11 aug. 2023, 09:33
A ieșit la iveală adevărul în cazul morții suspecte a lui Lil Tay! Tânăra rapperiță este, de fapt, în viață: „Ne-a şocat pe toţi”
A ieșit la iveală adevărul în cazul morții suspecte a lui Lil Tay! Tânăra rapperiță este, de fapt, în viață: „Ne-a şocat pe toţi”

Vestea socantă a morții lui Lil Tay a surprins și șocat pe mulți dintre cei care o urmăreau pe internet. Tay Tian, adolescenta cunoscută sub numele de Lil Tay, a respins rapid zvonurile tragice printr-o declarație pe Instagram, contrazicând afirmațiile că ar fi decedat împreună cu fratele ei mai în vârstă, Jason Tian. Într-o postare de joi seară, tânăra a confirmat că este în viață și a explicat că un atac cibernetic al unor hackeri a dus la publicarea de conținut fals pe contul ei de Instagram.

Citește și: Chimenul negru, remediul minune folosit de peste 2.000 de ani în vindecarea bolilor. ”Vindecă toate bolile, cu excepția morții”

„Cu inima grea, vă împărtăşim vestea devastatoare că draga noastră Claire (n.r. numele real al fetei este Tay Tian) a murit brusc, într-un mod tragic. Nu avem cuvinte să descriem durerea de nesuportat. Acest final este cu totul neaşteptat şi ne-a şocat pe toţi. Moartea fratelui ei ne adânceşte încă o dată durerea de neimaginat. În aceste vremuri de imensă suferinţă, vă rugăm să ne respectaţi dreptul la intimitate, în vreme ce moartea lui Claire şi a fratelui său sunt încă în curs de investigare”, se arată în postarea de pe contul de Instagram.

Înainte ca situația să fie clarificată, fostul manager al controversatei vedete de pe social media, Harry Tsang, a ridicat semne de întrebare cu privire la „autenticitatea” postării, care nu menționa și cauza decesului lui Lil Tay. Atât poliția din orașul natal al fetei, Vancouver, cât și agenții din Los Angeles, unde adolescenta locuia alături de mama ei, au afirmat că nu dețin informații cu privire la moartea celor doi.

În 2018, Lil Tay a fost în centrul unei controverse în urma zvonurilor că ar fi suferit abuzuri fizice și emoționale din partea tatălui său, precum și că ar fi fost exploatată de către fratele ei. Mama adolescentei, care este agent imobiliar, a fost nevoită să-și piardă locul de muncă din cauza conținutului postat online de fiica sa cea mai mică.

Au apărut şi pretinşi martori ai „tragediei”. „Ca martor, pot confirma că au murit împreună, într-un accident de maşină. Fratele era la volan”, mărturisea un internaut. Între timp, alţi utilizatori social media sunt convinşi că totul a fost doar o farsă menită să atragă atenţia publică.

Citește și: O nouă ipoteză şocantă în cazul morţii Mădălinei Manole. „De acolo a pornit răzbunarea lor! Plus amanta care îl zorea!”