A început Black Friday la Altex și la Media Galaxy. Până când te poți bucura de reduceri

A început Black Friday! Românii așteaptă un an întreg acest moment pentru a-și achiziționa ce au nevoie, la prețuri cât mai accesibile. Altex și Media Galaxy au fost primii care au dat startul reducerilor.

28 oct. 2022, 23:31
A început Black Friday la Altex și la Media Galaxy. Până când te poți bucura de reduceri

A început Black Friday! Românii așteaptă un an întreg acest moment pentru a-și achiziționa ce au nevoie la prețuri cât mai accesibile. Black Friday 2022 la Altex şi MediaGalaxy a început joi, 27 octombrie şi durează până miercuri, 23 noiembrie. Ofertele vor fi dispinibile atât în magazinele fizice Altex și Media Galaxy, cât și online.

La ce se aplică cele mai mari reduceri

Este momentul ideal ca cei pasionați de gadgeturi  să își achiziționeze produsele dorite. Discounturile oferite de Black Friday pot ajunge chiar şi până la 50% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj şi produse de curăţenie. Paionații de telefoane mobile trebuie să știe că există  o reducere de până la 30%, la fel ca la produsele din categoria electrocasnicelor mari şi home confort, dar şi electrocasnicele mici şi gama de beauty. În cazul în care doriți să vă achiziționați un laptop, trebuie să știți că atât acestea, cât și  vehiculele electrice, vor avea preţurile reduse de până la 40%. Produsele din gama auto electronică şi anvelope vor beneficia de o reducere de până la 20%. Altex le recomandă clienților să își creeze propriul portofoliu cu ce vor să își achizioneze. În intervalul 27 octombrie-2 noiembrie vor fi reduceri foarte mari la toate produsele.

4 valuri de reduceri

Există 4 valuri de reduceri:

Val 1: oferte valabile între 27 octombrie – 02 noiembrie
Val 2: oferte valabile între 03 noiembrie – 09 noiembrie
Val 3: oferte valabile între 10 noiembrie – 16 noiembrie
Val 4: oferte valabile între 17 noiembrie – 23 noiembrie

Anul trecut, Altex a fost amendat de ANPC 50.000 de lei pentru că oferea la vânzare produse cu reduceri înşelătoare de Black Friday.

Pe lângă Altex, alți 11 mari operatori economici au fost amendați după campania de Black Friday din 2021.

Citește și: Mănâncă zilnic o mână de migdale, îți poate îmbunătăți sănătatea intestinală. Iată beneficiile uluitoare pe care le au

Citește și: Roxana Hulpe este însărcinată în trimestrul 2. Ce sex va avea bebeluşul: „La prima morfologie am mers convinsă”