Tzancă Uraganu a rămas pieton. Manelistul a fost prins în timp ce circula cu viteză excesivă pe autostradă, avea aproape 160 km/oră

Manelistul Tzanca Uraganu s-a ales cu carnetul de conducere suspendant pentru o perioadă de 90 de zile după ce a fost prins cu viteză excesivă pe A1. Manelistul a primit și o amendă consistentă.

21 feb. 2024, 11:51
Tzancă Uraganu a rămas pieton. Manelistul a fost prins în timp ce circula cu viteză excesivă pe autostradă, avea aproape 160 km/oră
Tzancă Uraganu a rămas pieton. Manelistul a fost prins în timp ce circula cu viteză excesivă pe autostradă

Tzancă Uraganu nu scapă de probleme. După ce a fost citat să dea declarație la Poliție în cazul unor bani falși, acum manelistul este obligat să fie pieton timp de 90 de zile și să plătească și o amendă.

Citește și: De ce nu l-a angajat încă Tzancă Uraganu pe Irinel Columbeanu: „El la ora 21:00 trebuie să doarmă. Eu la ora 00:00 ies din casă”

Tzancă Uraganu a fost prins conducând cu viteză excesivă

Celebrul cântăreț de manele s-a ales cu permisul de conducere suspendat, după ce a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea cu o viteză cu mult peste medie.

„La data de 20 februarie 2024, ora 22.07, politistii Brigazii Autostrazi au depistat pe Autostrada A3 Bucuresti – Brasov, la km 10, din directia Ploiesti catre Bucuresti, un autoturismul, condus de catre un barbat. Acesta circula pe autostrada A3 cu 159km/h, pe un sector de drum pe care limita maxima admisa de viteza este de 100 km/h. In cauza, a fost aplicata o sanctiunea contraventionala cu amenda de 1.485 de lei, fiind luata masura complementara a suspendarii dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile”, a precizat Politia.

Tzanca Uraganu a mai avut, recent, o problemă de natură legală. El s-a plâns pe rețelele de socializare de faptul că a trebuit să meargă la secția de poliție pentru a da explicații în legătură cu bancnote false cu care mersese la o casă de schimb valutar. Manelistul s-a plâns că banii falși i-a primit în timp ce făcea dedicații la concerte.

„Am stat pe drumuri, sa dau declaratii. Daca sunteti vai de steaua voastra si vreti sa dati dedicatii, dati dedicatii la ureche, ca nu va refuza nimeni. Oamenii ma asteptau de vreo luna si m-au rugat sa vin. Pana la urma, daca nu ma duceam, ma trezeam cu mascatii peste mine. Terminati bai cu banii acestia falsi, va dam dedicatii gratis, punem ce vreti voi. Daca suntem undeva prin strainatate cu banii aia falsi si ne opreste pe acolo si nu ne mai da drumul, cum facem? Hai ca in Romania mai putem sa o dregem, dar aia din strainatate de unde ne stie aia pe noi, politia? Terminati bai nu mai fiti asa hapsani, sa va umflati in figuri, cu bani falsi? Vreti sa dam de belele? Am stat azi pe drumuri, la politie, pentru niste bani falsi, ca vrea unii sa se afirme, nu va e un pic de rusine, chiar asa? Vreti sa va rupeti in figuri pe stomacul gol”, s-a plans Uraganu pe TikTok.

„La data de 19 februarie a.c., politistii din cadrul Politiei municipiului Buzau au fost sesizati de catre angajatii unei case de schimb valutar cu privire la faptul ca un barbat ar fi dorit schimbarea unor bancnote, una dintre acestea fiind susceptibila a fi contrafacuta. Persoana in cauza, un barbat, de 33 de ani, din Ploiesti, ar fi primit bancnota de la persoane necunoscute. In continuare, cercetarile au fost preluate de catre structura competenta, in vederea clarificarii situatiei si luarea masurilor legale”, se arată în comunicatul Poliției.

Citește și: Tzancă Uraganu, umilit pe TikTok! Reacția unei tinere, atunci când manelistul i-a dat follow pe Instagram: ”Ăsta are și nevastă, și amantă! Poate el devine amantul meu!”