A început SCANDALUL pe AVEREA Ilenei Ciuculete. Acuzaţii DURE la adresa soţului ei

Fostul soț al Ilenei Ciuculete, Valeriu Sfetcu, îl critică dur pe cel care i-a fost partener de viaţă în ultimii 25 de ani. După ce s-a spus că Ileana şi soţul ei, Cornel Galeș, au vândut casa chiar înainte de moartea artistei, Valeriu Sfetcu îl acuză pe Cornel de escrocherie.

21 mart. 2017, 11:40
A început SCANDALUL pe AVEREA Ilenei Ciuculete. Acuzaţii DURE la adresa soţului ei

„Deci dacă s-a vândut casa înainte să moară asta înseamnă că acest om este un om necinstit, un om nesincer, a ştiut mai demult că este bolnavă de această boală incurabilă şi atunci a luat măsuri de precauţie, a vândut casa pe motiv că merge să îi facă transplant de fiicat, deşi ăla nu se face aşa la o săptămână, două trei şi atunci în condiţiile date nu mai au ce face. (…)

Citeşte şi Secretul pe care Ileana Ciuculete l-a dus cu ea în mormânt. Ce a făcut cu puţin timp înainte de a muri

Eu am spus de la început că acest om este un escroc, am spus de la început că Ileana nu poate să se transforme într-un om care să nu aibă milă de copiii ei. Nu pot să cred şi nici acum nu cred acest lucru. Eu cred că totul a fost regizat şi totul a fost pus la cale numai de acest şmecher.”, a declarat Valeriu Sfetcu, potrivit infoalert.ro.

Nici bine nu și-a tras ultima suflare că scandalul pe avere deja începe să prindă contur. În loc să plece liniștită pe lumea cealaltă, Ileana Ciuculete este bagată în discuții despre avere.

„Una dintre case, a mai spus aseară şi doamna Merişoreanu, este pe numele lui Cornel, la Craiova. Una dintre casele celor doi copii pentru care a început scandalul. Şi noi am zis aşa: în final nu mai aveţi ce face acum, măcar renunţaţi la partea voastră de succesiune de acolo şi să facă măcar acte pe numele unuia dintre ei.

Pe numele lui Cristi că el e în afara discuţiei. Acuma dacă a ieşit această variantă şi această poveste, că nu ştiu dacă este adevărată sau nu, înseamnă că asta este. Vor rămâne pe dinafară. A existat un apartament pe care l-am obţinut în anul 1983 pe când am fost împreună angajaţi la Ansamblul Bălcescu, care ni s-a dat acolo lângă Gară şi pe care am înţeles că l-a vândut şi a mai avut o garsonieră pe care şi pe aia a vândut-o şi cu banii de pe acestea s-a luat această casă din Bucureşti. Sau apartament, ce au avut ei înainte de această casă. Nu mai ştiu.”, a mai povestit Valeriu Sfetcu în exclusivitate pentru „Agenția VIP”.

Citeşte şi Secretul cel mai bine păstrat al Ilenei Ciuculete. Nimeni nu a ştiut asta până acum

Tot pe una dintre case există un proces şi cu fratele Ilenei Ciuculete, Aurel.

„Se pare că neînţelegerile au pornit de la un imobil. Fratele ei, Aurel, nu ar fi vrut să-i dea Ilenei şi lui Cornel o semnătură pentru un cadastru la imobilul pe care aceasta l-a trecut pe numele fiului ei mai mare, Mugurel, atunci când s-au împăcat. Cu toate că cei implicaţi locuiesc acum în Bucureşti, procesul se află pe rol la Tribunalul din Craiova”, a povestit un apropiat al familiei.

Aceleaşi surse mai povestesc şi că Ileana Ciuculete ar fi avut grijă, din timp, ca după moartea ei să nu existe scandal între soţ şi copiii ei din prima căsătorie. Ea le-ar fi lăsat acestora o vilă cochetă, pe care urmează s-o împartă.