A început X FACTOR, FINALA. Concurenţii X FACTOR, moment special de Crăciun pe scenă

FINALA X FACTOR. Sezonul trei al show-ului X Factor se încheie duminică. În finală au ajuns câte doi concurenţi ai Deliei Matache şi ai lui Dan Bittman, în timp ce Cheloo nu mai are pe nimeni în concurs. În deschidere, toţi concurenţii X Factor au urat „Merry Christmas Everyone”.

RomaniaTV.net
22 dec. 2013, 18:56
A început X FACTOR, FINALA. Concurenţii X FACTOR, moment special de Crăciun pe scenă

Marea finală X Factor este în această seară, iar emoţiile sunt mai mari ca niciodată atât pentru cei patru finalişti ai super show-ului, cât şi pentru telespectatori, care au acum ocazia să îşi voteze preferatul desemnându-l astfel câştigătorul celui de-al treilea sezon X Factor, dar şi al marelui premiu în valoare de 120.000 de euro.

X FACTOR. Bogdan Bratiş, Mădălina Lefter, Alex Maţaev şi Florin Ristei sunt cei patru finalişti la X Factor 2013.
Cu cât se apropie momentul decisiv, cu atât finaliștii simt emoțiile mai puternic, însă încearcă să uite de ele repetând temeinic.

Seara se anunţă specială. Pentru că mai sunt doar câteva doar două zile până la Crăciun, toți concurenții din Galele Live au îmbrăcat straie strălucitoare pentru a ura fanilor și telespectatorilor „Merry Christmas Everyone”! VEZI VIDEO AICI.

X FACTOR. Transformarea Mădălinei Lefter

Mădălina Lefter s-a transformat dintr-o fetiţă timidă într-o vedetă supersexy! Obişnuită cu scena după ce a participat la numeroase festivaluri şi concursuri, Mădălina s-a transformat într-o adevărată divă la doar 15 ani, după o schimbare de look semnificativă.

Mădălina poate fi considerată deja o viitoare vedetă, mai ales că are o bogată experienţă pe scenă, unde a cântat de mari artişti, cel mai notabil nume fiind Anastacia.

X FACTOR. Florin Ristei, favoritul la câştigarea concursului

Pe Florin Ristei toată lumea îl ştie de când cânta despre „Dana” cu Amicii. Acum el a crescut şi este un artist complet. A cântat cu Marfar, iar acum este liderul trupei FreeStay şi mulţi îl cotează cu cele mai mari şanse la trofeul X Factor.

X FACTOR. Bogdan Bratiş, Zuckerberg de România

Zulufii concurentului din Satu Mare au dus pe toată lumea cu gândul la fondatorul Facebook. A fost singurul băiat din „grădiniţa” lui Dan Bittman şi a ajuns până în finală, deşi mulţi nu îl vedeau atât de departe. Bogdan a crescut, însă, de la gală la gală şi începe să aibă tot mai multe admiratoare, fascinate de zâmbetul său ştrengăresc.

X FACTOR. Alex Maţaev, rockerul care a topit inimile fetelor

Vine din Republica Moldova, de la Bălţi, şi abia aşteaptă să se întoarcă la familia de dorul căreia a lăcrimat de multe ori. Nu s-a lăsat însă doborât, iar acum vrea să le ducă mamei şi surorii sale trofeul X Factor şi premiul de 120.000 de euro. Maţaev e rocker, dar dă dovadă de o sensibilitate aparte şi a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu interpretările sale. Gura lumii îl vede ca al doilea favorit la trofeu.

Rămâne de văzut cine va câştiga duminică seara FINALA X FACTOR 2013, care începe la ora 20.30.

X FACTOR, finala cu scântei: Concurenţii au cote la casele de pariuri

X FACTOR: Nu doar câştigătorul X Factor îşi poate rotunji veniturile, ci şi telespectatorii, pentru că o casă de pariuri din România a scos cote pentru finaliştii show-ului, pentru al treilea an consecutiv.”Bookmakerii de la casa de pariuri îl dau drept favorit pe Alex Maţaev, îndrăgitul rocker din Republica Moldova, cu o cotă de piaţă de 1.90, urmat îndeaproape de Florin Ristei, principalul său contracandidat, cu 2.25 cotă la câştigarea concursului.

FINALA X FACTOR: Conform cotelor casei de pariuri, la polul opus se află sătmăreanul Bogdan Bratiş, cei care vor paria pe el având şansa să îşi înzecească sumele jucate, în cazul unei victorii a „micului Zuckerberg” cum a fost el numit de juraţi. Mădălinei Lefter, micuţa de 15 ani care a impresionat Italia, fiind aplaudată de milioane de oameni pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John, casa de pariuri i-a oferit o cotă de 7.5 Mădălina Lefter, Bogdan Bratiş, Florin Ristei şi Alex Maţaev sunt cei patru finalişti care luptă pentru titlul X Factor, dar şi pentru marele premiu în valoare de 120 000 de euro. Au demonstrat că merită un loc în marea finală, însă doar unul poate ieși învingător, iar publicul va fi cel care va decide, scrie libertatea.ro. Emoțiile sunt mari, iar show-ul difuzat duminica viitoare se anunță a fi senzațional. Pe scena X Factor va susţine duminica aceasta un super recital trupa Zdob şi Zdub.