A încercat să salveze o fată de 16 ani din apele Dunării şi a murit înecat. Amândoi şi-au găsit sfârşitul din cauza curenţilor

O fată de 16 ani şi un bărbat care sărise să o salveze, s-au înecat, miercuri seară, pe braţul Borcea al Dunării, în comuna ialomiţeană Borduşani, un alt bărbat care intervenea în ajutorul adolescentei reuşind să se salveze.

28 iun. 2017, 18:51
A încercat să salveze o fată de 16 ani din apele Dunării şi a murit înecat. Amândoi şi-au găsit sfârşitul din cauza curenţilor

O fată de 16 ani a intrat să se scalde în Dunăre, dar din cauza curenţilor a fost înghiţită de ape. Tânăra a fost văzută de un bărbat în vârstă de 45 de ani, care se afla pe mal. Acesta a intrat după ea, dar a fost şi el tras de curenţii puternici. Un al treilea bărbat a intrat după ei, dar şi-a dat seama de pericol şi a ieşit din apă la timp, mai spun pompierii.

Potrivit Mediafax, la locul incidentului s-a deplasat o autospecială SMURD de la Staţia Feteşti cu barcă, nouă subofiţeri şi un ofiţer. Ambele victime au fost scoase cu ajutorul plaselor de pescuit ale localnicilor.

Pentru bărbat semnele de deces au fost clare încă de la început, iiar fetei i s-au aplicat manevre de resuscitare timp de 40 de minute, dar fără succes.

Ambele decese au fost declarate de către echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.