A încercat să se sinucidă după despărţire. Charlie Sheen este distrus de durere

Fosta iubită a actorului Charlie Sheen a ajuns în stare gravă la spital. Pornostarleta Bret Rossi, de 25 de ani, a luat o supradoză de medicamente. Prietenii spun că blondina nu a reuşit să treacă peste despărţirea de starul din „Doi bărbaţi şi jumătate”, care a avut loc în urmă cu trei săptămâni.

04 nov. 2014, 17:08
A încercat să se sinucidă după despărţire. Charlie Sheen este distrus de durere

Fosta iubită a actorului Charlie Sheen ar fi încercat să se sinucidă şi a luat un pumn de pastile. Medicii care au sosit la locuinţa lui Brett au găsit-o fără suflare. Potrivit click.ro, corpul ei inconştient a fost descoperit de un prieten, care venise la ea în vizită la sfârşitul săptămânii trecute. Acesta a sunat la urgenţe şi a fost internată la spitalul Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles.

Se pare că Bret n-a putut trece peste despărţirea de Charlie Sheen, de 49 de ani, care i-a dat papucii luna trecută, după aproape un an de relaţie. Cei doi urmau să se căsătorească la sfârşitul lunii noiembrie, dar actorul a pus capăt logodnei pentru că blondina cu forme voluptoase n-a vrut să semneze prenupţialul prin care Sheen îşi proteja averea de 125 de milioane de dolari.

Bret Rossi, pe numele ei adevărat Scottine, a rămas însă cu ceva în urma relaţiei cu starul american. El i-a lăsat acesteia inelul cu diamant în valoarea de 100.000 de dolari, pe care i l-a dăruit când a cerut-o de nevastă.

Charlie Sheen şi Brett Rossi s-au logodit anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor, în timpul unei vacanţe în Hawaii.

Charlie Sheen a glumit despre căsătoria lui: „Am vrut să-i dau o lovitură!”

Prima căsătorie a lui Sheen, cu Donna Peele a fost anulată, actorul căsătorindu-se apoi cu Denise Richards, în 2002, cu care are două fete, Sam J, în vârstă de 9 ani şi Lola Rose, în vârstă de 8 ani. Richards a cerut divorţul după trei ani, când era însărcinată cu Lola.

În 2008, actorul s-a căsătorit cu Brooke Mueller, dar după o relaţie plină de scandaluri, cei doi au divorţat în 2011. Sheen are doi băieţi din această căsnicie, gemenii Bob şi Max, în vârstă de patru ani.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului „Doi bărbaţi şi jumătate”.