A înjunghiat o femeie SPECIAL pentru a intra la închisoare, deoarece este prea sărac pentru a supravieţui liber

Un bărbat din Craiova a înjunghiat o femeie doar pentru că îşi dorea să ajungă la închisoare. Omul le-a mărturisit anchetatorilor că nu are nicio sursă de venit şi că a plănuit atacul pentru a intra la închisoare.

RomaniaTV.net
02 mart. 2016, 11:24
A înjunghiat o femeie SPECIAL pentru a intra la închisoare, deoarece este prea sărac pentru a supravieţui liber

Bărbatul care a înjunghiat o vânzătoare într-un magazin din Craiova, luni, a fost arestat preventiv. El a spus în faţa judecătorului că nu regretă fapta comisă şi că vrea să ajungă după gratii. Asta pentru că nu are niciun venit şi nu are cum să supravieţuiască în libertate.

Bărbatul a admis că a plănuit atacul. El are 52 de ani, locuieşte în comuna doljeană Pleniţa de un an de zile şi nu are antecedente penale. Acesta a fost arestat preventiv fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi tâlhărie.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a vrut să plece din magazin fără să plătească ţigările şi pâinea, iar în momentul în care vânzătoarea i-a cerut suma de 29 de lei, acesta a înjunghiat-o în zona abdominală cu un briceag şi a fugit. După câteva ore, bărbatul a mers la Secţia 1 Poliţie Craiova, unde le-a spus poliţiştilor despre fapta comisă.

La audieri, agresorul a declarat că nu are nici o sursă de venit, motiv pentru care s-a hotărât să comită o faptă penală pentru a fi condamnat şi încarcerat în penitenciar. Acesta a recunoscut săvârşirea agresiunii asupra persoanei vătămate şi sustragerea de bunuri din magazinul alimentar, prin folosirea forţei fizice.