A înşelat-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea? Artistul a răspuns fără ezitare, dar a nuanţat răspunsul

Curiozităţile referitoare la infidelitate sunt de notorietate în showbiz. Chestionat pe această temă, despre relaţia cu Gabriela Cristea, Tavi Clonda a dat un răspuns nuanţat

01 mai 2023, 09:17
A înşelat-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea? Artistul a răspuns fără ezitare, dar a nuanţat răspunsul

Tavi Clonda a fost întrebat dacă a înşelat în dragoste, în cadrul emisiunnii de la Prima TV, moderată de Cristi Bancu. Artistul a avut un răspuns interesant, în privinţa relaţiei sale cu Gariela Cristea.

„O întrebare foarte bine pusă. Ai înșelat în dragoste, nu într-o relație. Băi, în dragoste nu am înșelat. Când eram mai tânăr așa în relații… Dar nu o iubeam. Ea este iubirea vieții mele, dar când iubești, eu cel puțin când am iubit nu am înșelat. Mare prost am fost, mare prost. Glumesc. Când iubești cu adevărat și primești cumva, că poți să iubești, dar dacă ea nu îți dă nimic acolo, la un moment dat te duci, că ești bărbat. Asta ziceam și pe story-urile mele. Un bărbat vrea doar trei lucruri, vrea sex, vrea afecțiune, nu iubire, că iubire ar trebui să existe, afecțiunea e altceva, e manifestarea iubirii, și bineînțeles mâncare, dar asta cu mâncarea, uite, îți mai faci și singur”, a comentat Tavi Clonda

Citeşte şi Irina Margareta Nistor a trăit ani de zile o poveste de dragoste interzisă. „Am iubit același bărbat de la 28 de ani, deși era căsătorit și avea un copil”

La rândul ei, Gabriela Cristea a recunoscut că a făcut, recent, un test de sarcină, dar că, în acest moemnt este fericită cu familia pe care o are.

„Nu, nu mai este cazul, s-a închis robinetul bine sau nu știu cât de bine, dar nu, nu este cazul. Dar am făcut, într-adevăr, un test de sarcină, doar că nu au ieșit două liniuțe”, a explicat Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu.

Citeşte şi Monica Odagiu, prima apariție publică după ce a ucis cu mașina un tânăr în Capitală. Actrița a revenit pe scenă: „Mulțumesc că m-ați ajutat să rămân eu”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au căsătorit în 2015 şi au două fete, Iris și Victoria.