Irina Margareta Nistor a trăit ani de zile o poveste de dragoste interzisă. „Am iubit același bărbat de la 28 de ani, deși era căsătorit și avea un copil”

Irina Margareta Nistor a avut o iubire secretă, pe care a ținut-o departe de ochii lumii ani de zile. Viața de film pe care a trăit-o i-a făcut pe mulți să o critice și să o judece, însă criticul de film nu a plecat urechea la cei din jur, ci și-a trăit tinerețea așa cum i-a plăcut.

01 mai 2023, 09:04
Irina Margareta Nistor a trăit ani de zile o poveste de dragoste interzisă. „Am iubit același bărbat de la 28 de ani, deși era căsătorit și avea un copil”

Irina Margareta Nistor, în vârstă de 66 de ani, a dezvăluit că a trăit o poveste de iubire de neînțeles pentru mulți, dar care a fost cea mai frumoasă și intensă din viața ei. A avut o relație cu un bărbat căsătorit, care avea și un copil.

„Și mama și el m-au iubit atât de mult încât să-mi suporte orice, eu nu sunt cea mai comodă persoană de pe planeta asta. Nu i-am cerut niciodată să divorțeze, nici prin cap nu mi-a trecut. În primul rând, m-aș fi simțit îngrozitor. Îmi aduc aminte că era un preot la care eu am ținut foarte tare, care m-a și botezat și m-a și cununat la un moment dat, și știu că am avut o discuție la un moment dat și mi-a spus că atâta timp cât familia lui nu are de suferit e ok. Deci dacă am avut de aici acceptul prin intermediar de la Dumnezeu…

El nu mi-a spus niciodată că vrea să divorțeze și să fim împreună. E ieșit din comun, categoric, dar niciunuia dintre noi nu i-a dat prin cap chestia asta. Era povestea noastră, ne întâlneam noi și cu asta basta. Era greu, tocmai ăsta era farmecul, asta a făcut să fie mai altfel. Era și într-o perioadă dificilă, înainte de Revoluție. Trebuie să ai ingeniozitatea necesară să știi să te descurci”, a dezvăluit Irina Margareta Nistor în cadrul unui interviu cu Cristina Șișcanu Ionescu.

Citește și Irina Margareta Nistor i-a făcut praf pe actorii din serialul „Clanul”. Cum a reacţionat iubitul lui Theo Rose

Criticul de film a mai spus că nu i-a cerut bărbatului pe care l-a iubit niciun moment să divorțeze. Ba mai mult decât atât, în timpul relației cu el, ea a decis să se mărite cu altcineva. Povestea lor de dragoste, însă, nu s-a stins nici din cauza acestor obstacole.

Când iubești pe cineva atât de mult nu-ți pui probleme. Eram cu el când m-am măritat și, totuși, nu mi-a zis să nu mă mărit. Știa că îmi doresc să fiu mireasă și că cu el nu puteam să fiu mireasă. Nu e vorba că n-a vrut să divorțeze pentru mine, dar nu s-a pus problema. Asta înseamnă să iubești.

Citește și Irina Margareta Nistor a dezvăluit cui îi va lăsa toată averea. De ce criticul de film nu are nici un copil