A intrat în secţie DESFIGURAT şi plin de sânge. Declaraţia lui i-a ŞOCAT pe POLIŢIŞTI

Un bărbat cu faţa desfigurată a intrat într-o secţie de poliţie pentru a le spune autorităţilor că a fost lovit în faţă de un tren în mişcare, dar a supravieţuit. El a recurs la acest gest după ce poliţiştii l-au căutat ore în şir fără să îi dea de urmă, în urma unui apel primit chiar de la conductor.

08 aug. 2013, 10:46
A intrat în secţie DESFIGURAT şi plin de sânge. Declaraţia lui i-a ŞOCAT pe POLIŢIŞTI

Victima din Marea Britanie a fost la un pas de moarte, după ce a fost lovită în faţă de un tren. Cu toate acestea, în urma impactului el a rămas cu faţa desfigurată. Inedit este faptul că martorii oculari au văzur cum bărbatul s-a ridicat imediat după incident şi a fugit de la faţa locului.

Citeşte şi Supravieţuire MIRACULOASĂ. A fost lovit de tren, dar a scăpat cu viaţă

Potrivit The Sun, accidentul a avut loc în cursul serii de marţi, în localitatea Bucksburn din Aberdeen. Oamenii au chemat poliţia care a cercetat zona în căutarea bărbatului, dar acesta nu a fost găsit. Ulterior, el a venit singur în secţie pentru a declara incidentul din care a scăpat cu cu viaţă.

Am efectuat o serie de căutări vaste în zonă, fără niciun rezultate. Mai mulţi oameni au fost martori, dar bărbatul nu a fost de găsit. La scurt timp după aceea cineva ne-a spus că a văzut un om cu faţa lovită în apropiere. Victima s-a prezentat singură la o secţie locală de poliţie şi a fost dus de urgenţă la spital. Cu toate acestea, rănile lui nu păreau extrem de grave„, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din localitate.

Citeşte şi Cadavru DECAPITAT, descoperit în staţia CFR Brăila

Chiar dacă persoana a scăpat cu viaţă, încă nu se ştie dacă bărbatul mergea pe lângă tren sau a fost lovit frontal, mai ales că mijlocul de transport avea o viteză de peste 100 de km/h. Coliziunea a provocat haos, traficul fiind oprit pentru mai mult de o oră, numeroase trenuri având întârzieri serioase.