A intrat noaptea în casa fostei iubite sexsomniacă, şi-a dat frâu fanteziilor şi a filmat tot. Femeia s-a dus la poliţie

O femeie care suferea de mult timp de sexsomnie, o boală bizară ce te face activ sexual în somn, a fost abuzată de fostul său iubit care a venit noaptea în casa ei, a folosit un vibrator şi a filmat momentul.

RomaniaTV.net
05 aug. 2017, 09:52

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a făcut însă imprudenţa de a filma momentul cu telefonul mobil, iar peste câteva zile femeia a aflat şi s-a dus la poliţie, scrie The Mirror. 

Iniţial bărbatul, a cărui nume nu poate fi dezvăluit din motive legale, a fost lăsat liber, dar apoi judecătorii Curţii de Apel au întors decizia şi l-au condamnat la 3 ani de închisoare, catalogând sentinţa drept “nejustificat de indulgentă”.
 
În timpul relaţiei lor, fata făcea adesea sex în somn, iar bărbatul susţine că o filma pentru a-i arăta dimineaţă ce s-a întâmplat.
 
În noaptea asaltului, acesta susţine că vizitase casa fostei iubite, iar când ea a adormit a intrat în dormitor, şi a găsit-o în timp ce se auto-satisfăcea cu un vibrator. El mai spune că fata nu i-a spus nimic, fiind în starea de sexsomnie, dar că i-a dat un alt vibrator, iar el a decis să filmeze în timp ce îl folosea.
 
Curtea de Apel a întors decizia, procurorul general susţinând că situaţia i-a creat grave probleme victimei, care nu mai poate adormi de teama să nu fie exploatată sexual, fiind nevoită să ia medicamente antidepresive.
 
Femeia susţine că nu-şi doreşte ca fostul ei iubit să ajungă la închisoare. Cu toate acestea, procurorul general susţine că sentinţa se impunea deoarece, spune el, e clar că acest lucru s-a mai întâmplat în timpul relaţiei lor, iar ceea ce a făcut el de această data este extrem de periculos.