A leşinat în direct, în timpul unei emisiuni la postul de televiziune ABC VIDEO

Directorul grupului ecologist GetUp, Simon Sheikh, care fusese invitat la postul de televiziune ABC, a leşinat în timpul unei emisiuni în care se discuta despre taxa pe emisiile de dioxid de carbon.

RomaniaTV.net
04 iul. 2012, 07:50
A leşinat în direct, în timpul unei emisiuni la postul de televiziune ABC VIDEO

Simon Sheikh stătea la pupitrul cu invitaţii emisiunii Q&A , alături de parlamentarul liberal Sophie Mirabella, când i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit cu zgomot, cu capul pe pupitru.

Nimeni dintre cei aflaţi în studio nu a remarcat ce se întâmplase, preţ de câteva secunde. Doar Mirabella s-a întors către el, dându-şi în final seama că Simon leşinase. În timp ce răspundea la o întrebare referitoare la emisiile de gaze cu efect de seră, ministrul pentru Schimbările Climatice, Greg Combet, s-a uitat şi el nedumerit către Sheikh şi şi-a oprit discursul spunând:”Nu înţeleg ce face Simon acolo. E în regulă? Cred că nu!…”

Abia atunci membrii echipei emisiunii au sărit să îl ajute pe Simon să se ridice şi l-au scos din emisiune.

Pe Twitter, s-a încins bârfa. Unii au criticat-o pe Mirabella – prima care a reacţionat – criticând-i politica şi spunând că a fost „mai degrabă dezgustată” de leşinul lui Simon, decât speriată de starea lui sau pregătită să-i dea o mână de ajutor.

Dar purtătorul ei de cuvânt a explicat într-un comunicat de presă că Mirabella s-a speriat îngrozitor de leşinul lui Simon”.

Mai târziu, după ce a fost dus la spitalul Liverpool din Sydney, Simon le-a mulţumit tuturor celor care l-au ajutat. Într-un comunicat de presă, GetUp a explicat că Simon Sheikh se lupta de câteva săptămâni cu gripa.