A mers la pescuit şi s-a întors cu un MONSTRU de 194 de KILOGRAME – FOTO

Christian Johannsen, bancher de profesie, a luat în serios vorba soţiei sale care i-a spus să se întoarcă de la pescuit cu o pradă pentru o ciorbă de peşte.

RomaniaTV.net
02 aug. 2013, 20:12
A mers la pescuit şi s-a întors cu un MONSTRU de 194 de KILOGRAME – FOTO

Germanul s-a întors cu un trofeu pe care puţini îl pot egala dintr-o vacanţă de pescuit din Norvegia, un halibut de 194 de kilograme şi o lungime de peste 2 metri.

Citeşte şi Dintr-un singur peşte hrăneşte 300 de oameni: Este mai mare decât BUCĂTARUL care îl va găti FOTO

„Iniţial am crezut că a intrat în pământ cârligul, atât de multă rezistenţă opunea peştele. Mi-au luat patru ore să pot să scot monstrul din apă şi până am terminat braţele mă ardeau şi eram ud de transpiraţie”, a declarat Christian Johannsen pentru Daily Mail.

După ce s-a chinuit împreună cu alţi doi prieteni să scoată peştele-monstru din apă, bancherul german a aflat că poate duce acasă doar 15 kilograme din acest peşte deoarece a fost pescuit în apele din Norvegia. Chiar şi aşa, germanul a fost fericit că restul de 179 de kilograme au fost porţionate şi vândute restaurantelor pentru 10.000 de lire sterline.

Citeşte şi Vezi ce a păţit un scafandru după ce s-a întâlnit cu o BESTIE MARINĂ: Diavolul mi-a MÂNCAT FAŢA FOTO

Pe lângă captura trofeu şi fotografiile care să o dovedească, Christian Johannsen s-a întors din vacanţă şi cu o mică avere.

Citeşte şi Inedit: A fost capturat cel mai BĂTRÂN PEŞTE din lume, un adevărat MONSTRU al ADÂNCURILOR FOTO