A murit acrobatul Alex Erlich. Avea 26 de ani, iar în februarie căzuse în gol de la 9 metri

A murit acrobatul Alex Erlich. Tânărul avea 26 de ani, iar pe 5 februarie căzuse în gol de la 9 metri. Toată lumea era bucuroasă că Alex își revenise după accident, respira singur, însă, pe 23 martie, a încetat din viață.

23 mart. 2021, 19:05
A murit acrobatul Alex Erlich. Avea 26 de ani, iar în februarie căzuse în gol de la 9 metri
A murit acrobatul Alex Erlich

A murit acrobatul Alex Erlich. Vestea tristă a fost dată chiar de Anca Florea, managerul Circului Metropolitan București.

A ridicat stacheta sus, foarte sus, cel mai sus… bun, cel mai bun. Mereu neobosit. Mi a purtat numele cu mandrie. Alex, e randul meu sa-ti spun cat de mandru m-ai facut tu pe mine… Îmi este elev. Poate cel mai bun elev. Este neinfricat. Este muncitor pana la cer. Este gimnast talentat. Este disciplinat cum nu ati vazut. Face totul perfect, cascador devotat.

A murit acrobatul Alex Erlich

Cand il sun pe Alex si ii spun hai, la orice ora il sun, el spune numai da. Nu trebuie sa ii spun unde plecam, cat stam, sau sa-i dau vreun detaliu. El doar vine la cai. Imbarcam si plecam. Si acolo nu ma lasa. Orice ar fi, face si face perfect. Monteaza corturi, impinge la masini, face cascade, grele, cele mai grele, lupte, cai, acrobatii, orice, totul, perfect. Ii spui sa faca o dubla, face o tripla. Alex… Asa e Alex Erlich. Ambitios? Pana la Dumnezeu. Dumnezeul la care a plecat…Alex, eu diseara te sun, iar tu, ca de obicei, vii, fara sa intrebi unde mergem sau ce facem acolo. Ne vedem la cai, Alex. Sa nu intarzii!

„, a scris Anca Florea pe pagina sa de Facebook.

Publicată de Anca Florea pe Marţi, 23 martie 2021

Citeşte şi: Povestea acrobatului care a primit al treilea Golden Buzz la Românii au talent: „Am avut umerii rupţi, genunchii, spatele”

Acrobatul Alex Erlich, care a fost premiat inclusiv la Monte Carlo, a căzut în gol de la 9 metri în timp ce se atrena pentru numărul „Roata Morții’. În acel moment, nimeni nu-i mai dădea vreo șansă de supraviețuire, însă Alex Erlich a avut parte de un miracol. Acesta mărturisește că strigătul iubitei lui l-a întors la viață.

Strigătul disperat al iubitei mele, Mioara Igna, m-a întors la viață. Am deschis ochii, m-am chinuit să respir, știam că, dacă nu fac asta, voi muri. Simțeam cum sunt tras în lumea de Dincolo”, spunea Alex Erlich, potrivt Impact.ro.