Povestea acrobatului care a primit al treilea Golden Buzz la Românii au talent: „Am avut umerii rupţi, genunchii, spatele”

Povestea acrobatului care a primit al treilea Golden Buzz la Românii au talent. Remi Martin a urcat pe scenă cu un număr emoționat și uimitor de acrobație. Pentru că momentul său a fost unul impresionant, Smiley și pe Pavel Bartoș au apăsat butonul de Golden Buzz.

16 feb. 2021, 11:18
Povestea acrobatului care a primit al treilea Golden Buzz la Românii au talent: „Am avut umerii rupţi, genunchii, spatele”
Remi Martin a primit al treilea Golden Buzz la Românii au talent

Povestea acrobatului care a primit al treilea Golden Buzz la Românii au talent. „Am fost surprins, foarte surprins. Eram în șoc, deoarece auzeam traducerea în urechi de la ceea ce spuneau juraţii! Aşa că reacţionam mai greu. Nu am știut cum să reacționez, să fiu sincer. Sunt foarte fericit, este extraordinar! Poate voi câştiga, poate nu, dar Golden Buzz-ul este extraordinar. Abia aștept să revin în semifinale și să vă arăt un număr și mai bun„, a declarat Remi, despre surpriza de care a avut parte.

Citeşte şi: Românii au talent 2021: Remi Martin, momentul uluitor pentru care a primit Golden Buzz VIDEO

Povestea acrobatului care a primit al treilea Golden Buzz la Românii au talent

Remi Martin şi-a descoperit pasiunea de mic copil, iar tatăl său l-a încurajat şi susţinut în această direcţie. La 18 ani s-a înscris la Şcoala de Circ din Berlin şi de atunci face parte din lumea circului.

„Mi-am descoperit pasiunea încă de când eram foarte mic, tatăl meu era responsabil de activităţile culturale din oraşul nostru foarte mic. Aşa că am văzut foarte multe show-uri, piese de teatru şi mulţi muzicieni. La doar şase ani deja ştiam că vreau să fiu pe scenă într-o zi.

La 18 ani am început să fac parte din lumea circului, am mers la Şcoala de Circ din Berlin. Aşa a început totul.

Citeşte şi: Cine este Rareș Trufea, al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent. Cum i-a fost descoperit darul

Mă antrenez zilnic, chiar dacă nu am show-uri zi de zi. Călătoresc foarte mult în lume şi am multe show-uri, deci este deja un bun antrenament. Iau şi pauze foarte lungi, ceea ce este foarte bine pentru corp. Şi cum toţi suntem în pandemie şi nu ştim când se va termina, mă antrenez puţin în fiecare zi, dar o iau mai uşor.

Da, bara chineazească este foarte periculoasă, te doare întreg organismul. Sunt foarte multe mişcări care îţi rănesc umerii, am avut umerii rupţi, genunchii, spatele rupt. Deci mi-am fracturat câteva părţi de-a lungul carierei, este parte din această meserie periculoasă. Trucul este să te recuperezi rapid, să ai grijă de organismul tău şi să menţii o relaţie sănătoasă cu el”, a mai declarat acrobatul pentru Pro TV.