A murit actorul cunoscut pentru rolul din franciza „John Wick”. „O mare durere pentru familia noastră artistică!”

Lance Reddick, actorul cunoscut pentru rolurile sale din drama polițienească HBO "The Wire" și din seria filmelor de acțiune "John Wick", a murit, vineri, la vârsta de 60 de ani.

17 mart. 2023, 23:18
A murit actorul cunoscut pentru rolul din franciza „John Wick”. „O mare durere pentru familia noastră artistică!”
A murit actorul cunoscut pentru rolul din franciza "John Wick". "O mare durere pentru familia noastră artistică!"

A murit actorul cunoscut pentru rolul din franciza „John Wick”. Lance Reddick a murit subit, vineri dimineață, din cauze naturale, a spus reprezentantul acestuia, Mia Hansen, pentru CBS News. Cadavrul actorului a fost descoperit la casa lui din Studio City, California, în jurul orei 9:30.

Citeşte şi: Moarte suspectă în showbiz. Celebrul influencer a fost găsit decedat la doar 35 de ani FOTO

Lance Reddick a jucat în seria „John Wick” rolul conciergeului Charon al organizației hoteliere Continental care oferă adăpost asasinilor. Cea de-a patra parte a serialului urmează să fie lansată săptămâna viitoare, tot cu Keanu Reeves în rolul principal.

În serialul HBO „The Wire”, Lance Reddick a jucat rolul oficialului de poliție Cedric Daniels. Într-o postare pe Twitter, Wendell Pierce, co-starul său din „The Wire”, a numit moartea lui Lance Reddick „o mare durere pentru familia noastră artistică”.

Citeşte şi: Tragedie uriaşă în motorsport. Un cunoscut pilot a murit într-un accident de maşină

Lance Reddick a mai interpretat rolurile Phillip Broyles în „Fringe” și Chief Irvin Irving în „Bosch”, de asemenea două seriale de mare succes.