FOTO: Moarte suspectă în showbiz. Celebrul influencer a fost găsit decedat la doar 35 de ani

Încă o moarte subită în showbiz. Celebrul influencer din SUA a decedat la vârsta de doar 35 de ani. 

16 mart. 2023, 17:07
FOTO: Moarte suspectă în showbiz. Celebrul influencer a fost găsit decedat la doar 35 de ani

Trupul neînsuflețit al modelului Jeff Thomas a fost descoperit într-un bloc de apartamente din Miami, relatează presa internațională, care citează Departamentul de Poliție din Miami, Florida.

Ultima postare de pe Instagram a modelului a fost făcută pe data de 8 martie. El publicase o imagine în care-i îndemna pe fanii săi să urmeze obiceiuri sănătoase.

„O baie rece pe zi ține doctorul la distanță”, scria Jeff Thomas pe Instagram, de Ziua Internațională a Femeii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JEFF THOMAS (@iamjeffthomas)

 

Cauza morții modelului de Instagram, încă necunoscută

 

Modelul cu peste 123.000 de urmăritori doar pe Instagram era pasionat de artă, călătorii și de animale de companie. El chiar deținea un câine, la Miami. De asemenea, el era fondatorul și directorul One Popsicle, o agenție de consultanță în artă.

Inițial, Poliția a anunțat că este vorba despre o sinucidere, dar cazul nu este închis. Medicul legist din comitatul Miami-Dade a declarat că încă nu a fost stabilită calea morții influencerului.

Anunțul morții influencerului a ajuns rapid viral, pe toate rețelele sociale.

Citește și:

O tânără de 20 de ani a murit subit în brațele tatălui ei, la câteva minute după ce a spus că se simte răuMoarte subită în Aeroport. Un angajat a fost găsit fără suflare, în birouŞocul începutului de an. Cunoscuta cântăreaţă a murit subit la 43 de ani