A murit actriţa Mira Furlan. A jucat şi în serialele ”Lost” şi ”Babylon 5”

A murit actriţa Mira Furlan, la 65 de ani. Era cunoscută în special datorită rolurilor interpretate în serialele ''Lost'' şi ''Babylon 5'', informează vineri The Independent. Moartea vedetei a fost confirmată pe contul său oficial de Twitter şi, ulterior, de producătorul ''Babylon 5'', J. Michael Straczynski.

22 ian. 2021, 12:44
A murit actriţa Mira Furlan. A jucat şi în serialele ”Lost” şi ”Babylon 5”
A murit actriţa Mira Furlan

A murit actriţa Mira Furlan. Nu au fost oferite detalii cu privire la cauza morţii acesteia.

Citeşte şi: Barbara Shelley, actriţa din Dracula şi Rasputin, a murit de coronavirus. Pierdere uriaşă pentru cinematografia mondială

Pe contul său de Twitter, un mesaj care anunţă decesul său este însoţit de o declaraţie a actriţei. ”Nu mi-e teamă. Lăsaţi-mă să închid ochii şi să simt frumuseţea din jurul meu. Şi să respir sub cerul întunecat, plin de stele. Inspiră. Expiră. Asta e tot”, se arată în citat, potrivit Agerpres.

A murit actriţa Mira Furlan

Într-un mesaj postat pe Twitter, Straczynski a descris-o pe Furlan drept o ”femeie bună şi blândă, o actriţă uimitor de talentată şi o prietenă a tuturor celor din distribuţia şi echipa ‘Babylon 5’ ”.

Am ştiut de ceva timp că sănătatea Mirei se înrăutăţeşte”, a precizat el, adăugând că ”am tot sperat că va fi mai bine„.

În seria de televiziune ”Babylon 5”, Furlan a interpretat-o pe Delenn, ambasadoarea Minbari pe staţia spaţială Babylon 5.

Citeşte şi: Tragedie, actriţa Jessica Campbell a murit la 38 de ani. Starul din „Election” s-a prăbuşit în cabinetul medical

În 2004, ea s-a alăturat distribuţiei ”Lost” în rolul Danielle Rousseau, un om de ştiinţă francez care a rămas pe insula misterioasă unde se petrece acţiunea serialului în urma unui naufragiu.

Mira Furlan a emigrat în Statele Unite alături de soţul său, Goran Gajic, în noiembrie 1991, conform IMDb.


loading...