A murit Andrei Dicu. Cunoscutul jurnalist sportiv avea doar 48 de ani

Cunoscutul jurnalist sportiv, Andrei Dicu a murit la numai 48 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.

24 mart. 2024, 15:23
A murit Andrei Dicu. Cunoscutul jurnalist sportiv avea doar 48 de ani
A murit Andrei Dicu. Cunoscutul jurnalist sportiv avea doar 48 de ani

Jurnalistul sportiv Andrei Dicu a murit la doar 48 de ani. El a debutat în presă încă din tinerețe și timp de 30 de ani a scris la numeroase publicații. A scris și poezii, iar în septembrie 2019 a scris romanul Carla.

Citește și: Tragedie la Miami: Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, a murit! Fostul hocheist avea doar 42 de ani

A murit cunoscutul jurnalist Andrei Dicu

Corpul neînsuflețit al jurnalistului este depus la Biserica Ghelan de pe Bulevardul Ghencea, iar înmormântarea va avea loc pe 26 martie.

„Anunț pe această cale, pentru cei care l-au cunoscut, că Andrei-George Dicu a încetat din viață în ziua de 23 martie 2024, în urma unui stop cardiorespirator, după o scurtă suferință. Corpul neînsuflețit este depus la Biserica Gârleni, Bdul Ghencea, începând cu după-amiaza zilei de 24 martie 2024. Înmormântarea va avea loc marți, 26 martie 2024. Revin cu detalii. Ioana Dicu, mama”, a scris mama ziaristului.

O altă veste tristă a fost transmisă recent. Directorul echipei italiene de fotbal Fiorentina, Joe Barone, a murit marți, la Milano, la vârsta de 57 de ani, a confirmat echipa din Serie A pe rețelele de socializare. Barone suferise duminică un stop cardiac, înainte de meciul din Serie A dintre Fiorentina și Atalanta, care a și fost amânat.

Fiorentina a confirmat că directorul general Joe Barone a murit marți, la Spitalul San Raffaele din Milano, la vârsta de 57 de ani, chiar cu o zi înainte de aniversare. Înmormântarea managerului italo-american a avut loc la Pozzallo, Sicilia. Barone a fost transportat de urgență la spital în stare critică duminică după-amiază, după ce a suferit un stop cardiac cu câteva ore înainte de meciul din Serie A dintre Fiorentina și Atalanta, pe stadionul Gewiss din Bergamo.

Citește și: Nicolae Manolescu a murit. Criticul literar avea 84 de ani