A murit câinele ducilor de Cambridge, un cocker spaniel

Lupo, câinele ducilor de Cambridge, un cocker spaniel care apărea în multe dintre fotografiile familiei, a murit. Anunţul a fost făcut de Kate şi William pe pagina lor de Instagram. Patrupedul a fost oferit cuplului drept cadou de căsătorie în 2011.

23 nov. 2020, 15:02
A murit câinele ducilor de Cambridge, un cocker spaniel

Câinele nostru Lupo a murit în weekend. Era inima familiei de nouă ani şi ne va lipsi mult„, este mesajul scris pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Cadavru la Palatul Kesington. William şi Kate sunt în stare de ŞOC!

A murit câinele ducilor de Cambridge

Câinele negru apărea în numeroase fotografii cu ducii şi copiii lor. El a fost fotografiat şi în una ditnre primele imagini oficiale ale prinţului George, acum în vârstă de 7 ani, precizează Daily Mail, citat de News.ro.

Câinele Lupo
Lupo, câinele ducilor de Cambridge, un cocker spaniel, a murit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familia regală britanică iubeşte să fie înconjurată de câini. Regina Elizabeth a II-a este cunoscută pentru că iubeşte corgi. Ea are mai mulţi astfel de câini pe care îi consideră membri ai familiei. Bunica ei, regina Victoria, a fost de asemenea o iubitoare de câini.

Citeşte şi: Kate şi William, decizie neaşteptată! Ducele şi ducesa renunţă la tradiţia regală pentru fericirea prinţului George

Prinţul William a fost infectat cu COVID-19

Prinţul William, Ducele de Cambridge, s-a infectat cu COVID-19 în luna aprilie a acestui an, conform unor surse apropiate din familia regală. Totul a fost ţinut secret la momentul respectiv fiindcă „se întâmplau lucruri importante și nu am vrut ca nimeni să-și facă griji”.

Prinţul William, în vârstă de 38 de ani, nu a vrut să alarmeze naţiunea, au mai spus sursele. Palatul Kensignton nu a confirmat oficial informaţia.

Ducele a fost tratat de doctorii Casei Regale și a respectat regulile guvernamentale privind izolarea la reședinția familiei Anmer Hall, în Norfolk.


loading...