Kate şi William, decizie neaşteptată! Ducele şi ducesa renunţă la tradiţia regală pentru fericirea prinţului George

Kate şi William sunt hotărâţi să renunţe la o tradiţie regală importantă pentru a-şi proteja primul lor născut. Ducele şi ducesa de Cambridge se gândesc serios la educaţia fiului lor, acum în vârstă de şase ani. 

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 08:11

Experta regală, Ingrid Seward, spune că abordarea modernă a cuplului regal de a-și crește cei trei copii și că primirea pozitivă pe care aceasta o primește din partea publicului ar putea influența abordarea lor asupra anumitor tradiții.

Deşi tatăl şi bunicul lui au mers la o şcoală de gardă cu internat, în tinereţe, la fel ca majoritatea membrilor familiei, doamna Seward nu ar fi surprinsă dacă tânărul prinț este ținut departe de sistemul școlii de internat care l-a făcut pe bunicul său, prințul Charles, să se simtă mizerabil.

Citeşte şi: Kate şi William au făcut o vizită virtuală la o şcoală care a rămas deschisă felicitând profesorii pentru devotament VIDEO

„Suntem obișnuiți să vedem membri regalității care încalcă tradiția în aceste zile, așa că nu va fii un şoc dacă ducii de Cambridge vor îmbrăţişa schimbarea. Cred că pentru William și Kate va conta dacă copiii sunt fericiți în școala lor”, a povestit Ingrid Seward. 

Expertul regal consideră că ducii vor lua cea mai bună decizie pentru copiii lor, iar cu siguranţă prinţul William va lua în considerare experienţa lui de viaţă pentru a nu-şi expune fiul la aceleaşi greşeli la care a fost expus şi el.

„Cred că vor aștepta să vadă cum se dezvoltă personalitățile copiilor și să ia în considerare dacă vor fi sau nu fericiți să trăiască departe de casă”, a declarat Ingrid Seward. 

„După ce a suferit traume groaznice în propria copilărie, William este foarte focusat la sănătatea mintală a copiilor săi”, a adăugat experta regală. 

Prințul William a mers la Școala Ludgrove din Wokingham înainte de a se muta la Eton, în vârstă de 13 ani, la internat. Prințul Charles și frații săi au locuit cu toții la internat în tinerețe, urmându-l pe prințului Filip în timp ce se deplasau de la Palatul Buckingham la Școala Gordonstoun din Scoția.