Cadavru la Palatul Kesington. William şi Kate sunt în stare de ŞOC!

Descoperire macabră în grădina palatului Kesington: cadavrul unei femei a fost scos din iazul ornamental.

05 sept. 2020, 08:35
Cadavru la Palatul Kesington. William şi Kate sunt în stare de ŞOC!

William, Kate Middleton și copiii lor u trecut prim momente înfiorătoare după ce au aflat că, în urmă cu doar câteva zile, un cadavru a fost găsit în iazul ornamental din grădina lor preferată, scrie DailyMail.

Inițial s-a crezut trupul neînsuflețit este e lui Endellion Lycett Green, nepoata celebrului poet Sir John Betjeman. Aceasta, în vârstă de 51 de ani, dispăruse de o săptămână, iar Poliția Metropolitană solicitase cetățenilor ajutorul pentru a o găsi. Durerea familiei s-a risipit imediat după ce Endellion a fost găsit în viață, săptămâna aceasta, iar cadavrul s-a dovedit a fi al unei alte femei. Fusese un caz de identitate greșită.

Kate şi William, decizie neaşteptată! Ducele şi ducesa renunţă la tradiţia regală pentru fericirea prinţului George

„Sora mea Endellion este vie, în siguranță și sănătoasă. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul și dragostea pe care le-ați arătat pentru Delli și familia noastră. Îmi pare rău pentru voi toți care, la fel ca noi, v-ați întristat pentru acestă eroare. Ni s-a spus că a fost găsit un cadavru și că era ea. Din fericire, nu a fost, iar Delli a fost găsită”, a spus fratele ei, John Lycett Green.

Corpul găsit în iaz rămâne neidentificat.