Ultima oră! A murit Călin Felezeu

A murit Călin Felezeu. Acesta a fost profesor universitar, dar și membru PNL Cluj. Avea doar 63 de ani.

03 dec. 2023, 15:40
Ultima oră! A murit Călin Felezeu

Călin Felezeu a fost unul dintre cei mai respectați oameni din Cluj. Călin Felezeu a fost consilier județean al partidului PNL și un reputat specialist în istoria otomană. El a deținut funcția de decan al Facultății de Psihologie din cadrul UBB, potrivit Apuseni.info.

Consiliul Județean Cluj își exprimă profundul regret prilejuit de trecerea la cele veșnice a consilierului județean profesor universitar doctor Călin Felezeu, fost decan al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babes-Bolyai. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis Consiliul Județean Cluj.

Când o frunză cade din copac întreaga pădure e tristă! Dumnezeu să-l aibă în paza sa! Să-i fie țărâna ușoară, colegului nostru, profesor și consilier județean Călin Valentin Felezeu!”, a spus, la rândul său, președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

Călin Felezeu a fost un om extraordinar, iar toți cei care îl cunosc sunt devastați de vestea trecerii sale în lumea de dincolo.

Un român luat ostatic în Fâșia Gaza a murit

Românul luat ostatic de Hamas încă din 7 octombrie, Ronen Engel, a murit în captivitate. Soția lui și cei doi copii fuseseră eliberați zilele trecute, într-unul dintre schimburile de prizonieri.

Ronen Engel a murit, iar vestea tragică a ajuns la familia sa chiar de Ziua României. Cu doar câteva zile în urmă, soția și cele două fiice ale bărbatului cu dublă cetățenie fuseseră eliberate într-un schimb de ostatici. Acum, fratele victimei teroriștilor încearcă să îi aducă trupul în Israel.