A murit cântăreţul Adrian Uzum. Constănţeanul de 37 de ani avea cancer

A murit cântăreţul Adrian Uzum. Constănţeanul în vârstă de 37 de ani suferea de cancer şi era internat la un spital din Turcia, unde urma să primească un tratament de specialitate. Pe 10 februarie, solistul de muzică armânească scria pe contul său de Facebook un mesaj, în care era optimist.

18 feb. 2021, 14:32
A murit cântăreţul Adrian Uzum. Constănţeanul de 37 de ani avea cancer
A murit cântăreţul Adrian Uzum

A murit cântăreţul Adrian Uzum. „ Astăzi am început terapiile pentru toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pentru că vreau să vin acasă să ne revedem cu drag şi să ne reapucam de lucrurile frumoase pe care ştim să le facem împreună….. Vă pup şi vă iubesc necondiţionat pe toţi şi vă rog din inima şi din sufletul meu să ma iertaţi încă odată că v-am pus pe voi toţi într-o postură atât de urâtă.

Să ştiţi că Dumnezeu a auzit toate rugăciunile voastre despre mine, iar răutatea care îşi pusese stăpânire pe sufletul meu a fost ridicată de Dumnezeu şi cu ajutorul vostru”, este mesajul pe care artistul din Constanţa l-a împărtăşit prietenilor.

Citeşte şi: Interlopul Boncu, despre artişti şi cocaină: „Smiley era spart. Salam a venit şi mi-a cerut 10 grame la 200 de euro (gramul)”

A murit cântăreţul Adrian Uzum

Joi, 18 februarie, Denisa Răchită, colegă de trupă cu Adrian Uzum a anunţat moartea acestuia.

Nu îmi vine să cred. Încă nu conştientizez că despre tine e vorba, omul meu de bază! Astăzi ai pierdut lupta cu boala asta perversă. Cine s-ar fi gândit? Mi-ai promis că te întorci acasă, că vom continua ce-am început.

Te-ai stins prea repede… ne-ai lăsat singuri, ai nimănui. M-ai creeat şi m-ai format în asa fel încât să-ţi fiu variantă feminină, m-ai îmbărbătat şi se pare că mi-ai predat ştafeta. Nu-i nimic.

Îţi promit că tot la fel voi fi şi mâine şi peste ani şi ani. Voi ceda abia atunci când voi ajunge în locul tau! Am să-ţi duc mai departe numele, până în pânzele albe! Îţi promit să te fac mândru şi te rog să mă şi cerţi când mai greşesc, ca până acum!

Îţi promit şi că îl iau pe băiatul tău sub aripa mea,va cânta cu mine pe scenă şi îl voi creşte aşa cum m-ai crescut tu pe mine, dorinţa ta cea mai mare. Drum lin către îngeri, comoara noastră! Nu te vom uita niciodată…”, a spus, îndurerată colega lui Adrian, potrivit Ziuaconstanta.ro.