Interlopul Boncu, despre artişti şi cocaină: „Smiley era spart. Salam a venit şi mi-a cerut 10 grame la 200 de euro (gramul)””

Interlopul Boncu, despre artişti şi cocaină. Liderul Lucian Boncu a povestit, în data de 23/24 iulie 2019, cum, într-un celebru club din București, i-ar fi pregătit cocaină la bong lui Smiley, dar și despre Florin Salam, care ar fi cumpărat zeci de grame din ”drogul zeilor”.

15 feb. 2021, 12:12
Interlopul Boncu, despre artişti şi cocaină: „Smiley era spart. Salam a venit şi mi-a cerut 10 grame la 200 de euro (gramul)””
Interlopul Boncu, dezvăluiri despre Smiley şi Florin Salam

Interlopul Boncu, despre artişti şi cocaină. Acesta povesteşte că a făcut ”cea mai mare greșeală, m-am dus la Loft” și a vrut să-i arate unui prieten de-al său cum se consumă cocaină la bong.

Imaginile au fost înregistrate de camera instalată de DIICOT în apartamentul din Giroc al liderului interlop, în timp ce se investiga dosarul de trafic de cocaină în care Boncu a fost trimis în judecată alături de alte 14 persoane.

Citeşte şi: Lucian Boncu, alias „Spaima Timişoarei”, ELIBERAT DIN AREST. Interlopul era acuzat de FAPTE GRAVE

Avea ca lumea. Hai să-ți arăt o schemă. Dă-mi o sticlă și un pai, staniol. Îmi dă staniolul, ăi fac ăsta. Era Smiley și el. Știe ăsta sau îl scot afară? Nu, nu, că e profesor. Zice Smiley, ce e asta? Îi zic, stai să vezi. Iau și o vărs în apă. Băăă, ai stricat-o. Fraiere, am diluat-o, dă bicarbonatul. Am trimis-o pe una că nu aveam bicarbonat.

Am făcut-o cu bricheta (în timp ce cu mâna arăta cum a pus flacăra sub, n.a.) că nu aveam cum să încălzești în birou la el. Îi fac, îi pun o bucată și îi spun >. Nu a mai scos afară. A tras un fum și a zis >. Bă, ai înnebunit. Băi Andrei, că așa îl cheamă, Andrei, du-te și cântă și vino înapoi”.

Interlopul Boncu, despre artişti şi cocaină

Boncu a susținut că Smiley ar fi cerut să fie înlocuit și a recunoscut că ”s-a spart” și că vrea ce a pregătit ”băiatul de la Timișoara”. ”I-am zis lui Pepe scoate-mă de aici (din birou, n.a.). Îmi era aiurea. Mă scoate. Avea prima masă lângă boxă. Cea mai tare masă. Lângă avea Nuțu Cămătaru, în spate fraieri, deci ăștia, Mutu… Noi eram prima masă (…) Am stat, pe ceas, trei minute. Vine Pepe disperat, vin bodyguarzii.   Cum s-o termine că i-am dat ditamai bucata?”, povesteşte Boncu.

Salam a venit şi mi-a cerut 10 grame la 200 de euro (gramul)

”Era gata, nu era mort. I-am spus, bea apă. Câte degete sunt? Patru. Bun, nu are nimic. Zice > Și îi explic , așa, așa și-mi zice am în cap că totul e ok, nu se vede pe tine, ești mult mai fresh. Da, nu am nimica. A ieșit, a făcut o melodie. De pe scenă făcea semn (cu capul, n.a.). Cântă, fu..ți gâtu mătii. Am stat mai mult în birou, decât în față. M-o pus dracu să-i arăt. I-am arătat cum se face, dar nu a învățat. Trebuie să fii chimist. Trebuie să știi cât o lași, apoi să pui. El o pus.. Vezi că e ulei, tu ai aruncat exact uleiul ăla”,

a mai povestit Boncu, potrivit Pressalert.ro.

Cei doi discută pe ton jos, auzindu-se ”zece grame”, iar Boncu povestind că i s-a spus ”toți bagă, toți”. Discuția continuă pe acelaşi ton conspirativ, liderul interlop afirmând căSalam…dat 16 grame…pe față….. A venit după 20 de minute mai dă-mi… în formație suntem opt…. Nu îți mai dau. A venit înapoi dă-mi zece la 200 de euro (gramul n.a.)”.