A murit cel mai gras om din lume. Mânca 22.000 de calorii pe zi

Keith Martin, 44 de ani, a murit de pneumonie în timpul luptei de lungă durată cu greutatea sa. Decesul a survenit la numai opt luni după ce Martin, care a intrat în Cartea Recordurilor cântărind 445 de kilograme, a suferit o operație la stomac.

RomaniaTV.net
06 dec. 2014, 09:46
A murit cel mai gras om din lume. Mânca 22.000 de calorii pe zi

Keith Martin a avut probleme cu greutatea încă din adolescență. El a ajuns să cântărească la un moment dat 445 de kilograme și a fost desemnat cel mai gras bărbat din lume.

Într-o singură zi el consuma produse alimentare cu un aport de peste 20.000 de calorii, aproape de zece ori mai mult decât este recomandat unui om normal. Zilnic mânca pizza, junk-food, multe dulciuri și băuturi acidulate.

Ultima dată când a ieşit din casă, Keith Martin (42 de ani) a fost transportat cu ambulanţa la spital, relatează dailymail.co.uk.

Pe propriile picioare, nu a mai părăsit casa de la atentatele din 11 septembrie 2001.

Keith Martin s-a apucat să mănânce în exces în momentul în care mama lui a murit: „A fost ceva complet neaşteptat. Mai fusese în spital, suferea de diabet şi de astm sever, dar nu ne-am gândit niciodată la asta. Eram atât de supărat şi mă simţeam vinovat pentru problemele pe care i le cauzasem. Am început să mănânc ca să mai scap de durere şi până să realizez, mă trezeam că mănânc de fiecare dată când mă supără ceva”, mărturiseaMartin.

Cel mai gras om din lume îşi petrecea toate zilele în pat şi şapte persoane veneau zilnic să îl îngrijească. Doctorii şi asistentele medicale îl vizitează la domiciliu pentru a-i verifica starea de sănătate.