A murit Charlie Robinson, în urma unui infarct. Actorul avea 75 de ani şi suferea de cancer

A murit Charlie Robinson, în urma unui infarct. Cu o carieră de peste cinci decenii, actorul a decedat duminică, în Los Angeles, din cauza stopului cardiac și a complicațiilor cancerului, la 75 de ani, după cum relatează Variety.

14 iul. 2021, 16:55
A murit Charlie Robinson, în urma unui infarct. Actorul avea 75 de ani şi suferea de cancer
A murit Charlie Robinson

A murit

Charlie Robinson. A avut roluri principale în numeroase producţii TV, de film și de teatru, însă cel mai mult l-a jucat pe Mac Robinson la Night Court, la care s-a alăturat în 1984 pentru sezonul doi și jucat timp de nouă sezoane.

Primul său rol recurent înainte de a-l interpreta pe Mac a fost în telenovela de primăvară Flamingo Road, iar în 1983, a jucat în serialul de comedie de scurtă durată Buffalo Bill.

Citeşte şi: Un mare actor de la Hollywood, laureat al premiului Oscar este în doliu. Tragedia care a lovit familia celui care l-a jucat pe Charlie Chaplin

A murit Charlie Robinson

A debutat în lumea divertismentului în anii șaizeci ca şi cântăreț și actor. A jucat în adolescență în grupurile Archie Bell și Drells and Southern Clouds of Joy. La sfârșitul anilor șaizeci s-a înscris la școala de actorie a lui Chris Wilson Studio 7 la Houston Music Theatre.

Robinson a câștigat premii pentru spectacolele sale de teatru, inclusiv Premiul pentru teatru de imagine și Premiul FRED pentru rolul lui Simon într-o producție de teatru a Omului biciuitor și un premiu pentru cel mai bun actor Ovation pentru portretizarea lui Troia în garduri.

Robinson a jucat recent alături de vedeta The Wire, Wendell Pierce, în spectacolul de teatru live filmat de Some Anthony Black Men de James Anthony Taylor, care a fost filmat la Detroit după o carantină de trei săptămâni.

Am avut misiunea de a găsi o modalitate de a ne crea arta, în timp ce lumea a fost închisă. Din întâmplare, am creat o prietenie în 27 de zile, care se întâmplă doar cu o viziune comună. În acel scurt timp, el a devenit mentor pentru mine, în timp ce mă întrebam dacă au trecut cele mai bune zile ale mele. De exemplu, el a arătat speranță„, a scris Pierce într-un tribut adus lui Robinson prin Twitter.

https://twitter.com/WendellPierce/status/1414759105659478016?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1414759105659478016%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rollingstone.com%2Ftv%2Ftv-news%2Fcharlie-robinson-actor-dead-obituary-1196400%2F