A murit de cancer în ziua de Crăciun. Mesajul lăsat este sfâșietor

"Pur și simplu vreau să mulțumesc familiei, prietenilor și colegilor pentru suportul din ultimele zile", a scris pe Facebook înainte de a murit.

29 dec. 2017, 10:22
A murit de cancer în ziua de Crăciun. Mesajul lăsat este sfâșietor

Kirsten Hawksey, de 23 de ani, din regiunea Merseyside, mama unei fetițe de aproape doi ani, a căutat simptomele pe care le-a resimțit pe Google și a râs. Însă, la îndemnul familiei și prietenilor, ea a mers la doctor, unde, pe data de 27 noiembrie, a primit un diagnotic cumplit leucemie. 

Cu doar o lună în urmă, o tânără mamă din Marea Britanie a observat niște zgârieturi ciudate pe corp, însă le-a tratat cu umor, spunând că nu sunt grave.

Kirsten Hawksey, de 23 de ani, din regiunea Merseyside, mama unei fetițe de aproape doi ani, a căutat simptomele pe care le-a resimțit pe Google și a râs.

Însă, la îndemnul familiei și prietenilor, ea a mers la doctor, unde, pe data de 27 noiembrie, a primit un diagnotic cumplitȘ leucemie.

“În urmă cu câteva zile am fost diagnosticată cu leucemie, iar azi am început chimioterapia. Acesta nu este un mod de a cere milă, pentru că nu-mi stă în fire, ci doar un mod de a-i face pe oameni să conștientizeze când sunt în pericol.

Nu mergeam niciodată la doctori, astfel că le mulțumesc prietenilor și familiei că m-au împins să merg, din cauza unor arsuri pe corp.

Pur și simplu vreau să mulțumesc familiei, prietenilor și colegilor pentru suportul din ultimele zile. Mai mult decât nenorocoasă mp simt norocoasă”, a scris Kirsten Hawksey pe pagina de Facebook.

Din păcate, pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, Kirsten a suferit o hemoragie pe creier, iar familia a decis mai târziu să oprească aparatele care o țineau în viață.