A murit de coronavirus la 37 de ani. Ştirea tristă face înconjurul lumii

Andrea Micheli, fost președinte la cluburile de fotbal Pizzighettone și Pergolettese, din Serie C, și-a pierdut viața după ce a fost infectat cu COVID-19. Italianul avea doar 37 de ani.

22 mart. 2020, 16:15
A murit de coronavirus la 37 de ani. Ştirea tristă face înconjurul lumii

Coronavirusul lovește crunt în lumea fotbalului. Andra Micheli, fostul preşedinte al clubului de fotbal US Pergolettese, a decedat la vârsta de 37 de ani, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, anunţă presa din Italia.

Anunţul morţii lui Micheli a fost confirmat de clubul italian, care a transmis condoleanţe familiei fostului conducător. Andrea Micheli a fost preşedintele celor de la Pergolettese în perioada 2012-2016. Anterior, el a ocupat aceeaşi funcţie la formaţia Pizzighettone.

Un caz similar a fost anunţat aseară de clubul Real Madrid. Fostul preşedinte Lorenzo Sanz a decedat la vârsta de 76 de ani, după ce fusese testat pozitiv cu COVID-19. El suferea şi de alte afecţiuni respiratorii, dar şi de diabet.

În Italia, ultimul bilanţ arată că numărul total al persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 53.578, iar 4.825 şi-au pierdut viaţa. 

Campionatul în Italia este suspendat până pe cel puțin 3 aprilie. Italia este cea mai afectată țară de noul coronavirus. Doar în ultimele 24 de ore, 793 de persoane au murit din cauza COVID-19 și 6.557 au contractat boala.

În total, 4.825 de italieni și-au pierdut viața în timpul pandemiei.