A murit Escobar de România! Vasile Ciobanu ”Raj” avea 40 de ani

A murit Escobar de România. Vasile Ciobanu ”Raj”, supranumit şi ”traficantul vedetelor”, avea 40 de ani şi era infectat cu Covid-19. Acesta se internase la Spitalul ”Sf. Pantelimon”, din București, acolo unde şi-a dat şi ultima suflare.

20 apr. 2021, 20:33
A murit Escobar de România! Vasile Ciobanu ”Raj” avea 40 de ani
”Traficantul vedetelor” avea 40 de ani

A murit Escobar de România.  Unul dintre cei mai de temut traficanți de stupefiante din România, ce avea conexiuni până în țările sud-americane de unde își alimenta rețeaua de distribuție, s-a stins din viaţă azi dimineață.

Citeşte şi: Nepotul lui Pablo Escobar s-a îmbogăţit peste noapte! Ce moştenire i-a lăsat „Regele Cocainei”. Suma este colosală

A murit Escobar de România

De câteva săptămâni, starea lui de sănătate se înrăutăţise. Febra și durerile de cap au fost primele simptome care l-au împins către controalele medicale în urma cărora a aflat că este  infectat cu coronavirus. Din această cauză, individiul a fost internat la Spitalul ”Sf. Pantelimon”, mai întâi într-o salon normal, și apoi la ATI, unde a și fost intubat din cauza capacității reduse de a respira.

Înainte de muri, ”Escobar de România” şi-a smuls anumite tuburi prin care era ajutat să respire, potrivit Evz.ro.

De la „traficantul vedetelor”, la Escobar de România

Prima oară a fost arestat în 2006, alături de Albert, fiul lui Sile Cămătaru. Au urmat și alte ”întâlniri” cu ofițerii antidrog care l-au băgat după gratii în 2009 și, recent, în 2019. La perchezițiile caselor lui, printre care și o locuință conspirativă ridicată în mijlocul unei păduri în județul Brașov, în creierul munților, s-a găsit chiar și o armă militară în stare perfectă de funcționare (Uzzi Scorpion).  Plus munți de bani și mari cantități de cocaină.

Nivelul la care ajunsese cu afacerile din droguri, mai ales cocaină, conexiunile cu traficanții din America de Sud prin care își aproviziona rețeaua de distribuție, au făcut ca ”Raj” să devină ”Escobar” de România. Un traficant extrem de puternic și de respectat în lumea lui.