A murit Gâză Trend. Tânărul a apărut în mai multe videoclipurile ale lui Florin Salam

A murit Gâză Trend. Tânărul era din Vaslui, comuna Miclești şi a fost găsit fără suflare în locuința sa din Viena. Cauza morţii sale ar fi consumul excesiv de substanțe interzise, după o ceartă cu iubita lui. „Gâză Trend” a apărut în nenumărate videoclipuri ale maneliștilor, printre care şi Florin Salam.

09 ian. 2021, 19:29
A murit Gâză Trend. Tânărul a apărut în mai multe videoclipurile ale lui Florin Salam
Cel supranumit "Gâză Trend" şi iubita lui

A murit Gâză Trend. Tânărul şi iubita lui își afișau sentimentele puternice pe care le au unul față de celălalt, în videoclipurile mai multor cântăreţi de petrecere.

Iubita lui  i-a făcut și o dedicație de ziua lui prin intermediul lui Florin Salam. L-a rugat pe manelist să recite versurile.

Citeşte şi: Snoop Dogg s-a filmat pe o manea a lui Florin Salam. Clipul face senzaţie pe internet VIDEO

„Cine-mi știe inima…/Este Gâză, viața mea/Că s-a născut cu talent/Unu’ este Gâză Trend/Să audă România: Gâză e puterea mea/Nu contează banii mei/Gâză este ochii mei/Că s-a născut cu talent/Unu’ este Gâză Trend”.

A murit Gâză Trend

Vestea morţii sale i-a şocat pe cunoscuţi, care nu se aşteptau ca tânărul să îşi piardă viaţa.

Citeşte şi: Nepotul lui Florin Salam, care a participat la X Factor, are probleme cu clanul Duduianu: „E în depresie!”

Viata e nedreaptă. Oameni buni ne părăsesc. Nu te vom uita niciodată, Gâză Trend. Vei fi mereu in inimile noastre/ Ai fost un om cu cel mai dulce caracter, rămâi în inimile noastre. Condoleanțe familiei și să te ierte Dumnezeu, prieten bun/

Nu pot să cred așa ceva! Sincere regrete, a plecat prea repede dintre noi. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Nu îmi vine să cred așa ceva! Dumnezeu să-l ierte. Prietenul meu din copilărie…/ Nu se poate așa ceva. De neimaginat, un super om. Drum lin, suflet drag. Condoleanțe familiei îndurerate”, sunt doar câteva din mesajele primite pe Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=EIRBxLLKtaw&feature=emb_logo