A murit în închisoare. Cazul Caracal se complică pe zi ce trece

Daniel Marinel Bogdan, alias “Cocoș”, liderul celei mai mari rețele de proxeneți din Caracal, a murit în închisoare, în urmă cu trei ani.

RomaniaTV.net
24 aug. 2019, 08:41
A murit în închisoare. Cazul Caracal se complică pe zi ce trece

Familia bărbatului susține că acesta ar fi fost asasinat. Interlopul a ajuns în spatele gratiilor în 2012, iar patru ani mai târziu le-a transmis angajaților penitenciarului că are dureri mari și că nu-și mai simte picioarele.

Medicii au oferit și primul verdict. „Stare generală medie, acuză dureri intense la nivelul coloanei vertebrale lombare, bilateral. Acuză parestezii la bivelul ambelor membre inferioare, de la genunchi până la tălpi”.

Sondaj. 9 români din 10 consideră că autorităţile au greşit în cazul Caracal

Ulterior, Marinel Bogdan a ajuns la UPU Craiova, unde i s-a făcut o tomografie, iar două zile mai târziu familia lui a reclamat faptul că un ofițer de la Penitenciarul Craiova l-ar fi bătut.

Interlopul a murit, la spitalul din București, iar diagnosticul oficial a fost „tromboza venoasă, trombembolism pulmonar și poliradiculonevrită”.

Mai mulți doctori pneumologi au declarat, sub protecția anonimatului, că afecțiunile sale ar fi putut fi cauzate de o agresiune, potrivit Antena3.

Rudele bărbatului sunt de părere că a fost ucis de teamă că acesta ar fi urmat să „toarne” membri importanţi ai reţelei, printre care şi persoane cu greutate.