A murit în somn lângă iubitul ei. Carmen Pecingină avea 40 de ani

O tragedie a avut loc noaptea trecută în Tg-Jiu. Carmen Pecingina, în vârstă de 40 de ani, a decedat în somn, lângă iubitul ei după ce, cu o zi înainte, petrecuseră la un local din centrul oraşului.

03 mart. 2024, 12:09

Carmen Pecingină, în vârstă de 40 de ani, a decedat în somn, lângă iubitul ei după ce, cu o zi înainte, petrecuseră la un local din centrul Tg-Jiului. Decesul femeii, care numai ce își făcuse analizele medicale pentru pregătirea unei sarcini, a fost constat de echipele medicale chemate la locuință de concubinul femeii.

Ce a găsit Oana Roman la mormântul mamei sale. A făcut publică imaginea: „Am făcut parastasul de nouă zile”
Carmen Pecingină ar fi fost împreună că iubitul său, sâmbătă seară, la un restaurant din Târgu-Jiu, și chiar a postat fotografii, pe o rețea de socializare, din acea locație. Potrivit gorjonline.ro, ulterior, cei doi s-au întors acasă și au dormit. De dimineață, bărbatul a găsit-o pe iubita sa fără suflare lângă el în pat. Cei doi aveau o relație de aproximativ un an, iar bărbatul urma să plece înapoi la muncă în Anglia. Din primele informații, trupul femeii a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală Târgu-Jiu, în vederea efectuării necropsiei și pentru a se stabili cauza decesului.

Ion Iliescu, despre Dinu Săraru: A fost un om care a scris lumi şi a ridicat instituţii