Ce a găsit Oana Roman la mormântul mamei sale. A făcut publică imaginea: „Am făcut parastasul de nouă zile”

Ce a găsit Oana Roman la mormântul mamei sale. Vedeta trece prin clipe grele după ce femeia care i-a dat viață a murit la 84 de ani. Mioara Roman suferea de o boală incurabilă, iar în ultima vreme locuia la un azil, unde primea îngrijiri permanente.

03 mart. 2024, 09:24
Ce a găsit Oana Roman la mormântul mamei sale. A făcut publică imaginea: „Am făcut parastasul de nouă zile”
Ce a găsit Oana Roman la mormântul mamei sale

Ce a găsit Oana Roman la mormântul mamei sale. Dacă înainte își vizita mama la azilul în care era internată, acum o vizitează la cimitir. Recent, aceasta a avut parte de o surpriză, când a mers la cimitir să-i facă parastasul de nouă zile.

Ce a găsit Oana Roman la mormântul mamei sale

La crucea Mioarei Roman era legat un mărțișor pe care cineva probabil l-a pus, cu ocazia zilei de 1 Martie. Oana Roman s-a bucurat extrem de mult când a văzut că cineva s-a gândit la cea care i-a dat viață și a făcut imaginea publică, pe contul ei de Instagram.

Azi am făcut parastasul de nouă zile pentru mama și apoi m-am dus la cimitir. Cineva lăsase un mărțișor pentru mama”, a fost mesajul postat de Oana Roman.

Citește și: Mesaj cutremurător transmis de Oana Roman, la 4 zile de la înmormântarea mamei sale: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să pot face asta”

Oana Roman, primele declarații după înmormântarea mamei sale

Vedeta le-a mulțumit tuturor prietenilor, apropiaților, dar și necunoscuților, care au venit să o susțină și să își ia rămas bun de la Mioara Roman. ”Mulţumesc pentru toate mesajele, pentru toată susţinerea, pentru toate gândurile pt mama, pentru tot ajutorul moral.

Mulţumesc celor care au venit sa își ia rămas bun de la mama. Mulţumesc rudelor care au fost lângă noi si langa mama. Mulţumesc pentru ca am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea.

Mulţumesc Gabriela pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârşit. Mulţumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi as fi fost acum singura pe lume. Mulţumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi au trimis gânduri.

Mulţumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe şi tuturor celor 8 preoti care au oficiat cea mai frumoasa şi emoţionantă slujba pentru mama.

Mulţumesc MAMA pentru ca îmi dai putere, îmi trimiţi mesaje şi simt linişte, pace și iubire. O sa vorbim aici când o să simt ca pot fi din nou cu voi”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale.