A murit în timp ce admira răsăritul pe plajă. Fotomodelul avea 19 ani

Trupul unei tinere de 19 ani a fost descoperit plutind pe coastele orașului Umhlanga, în Africa de Sud. Tânăra, model de profesie, se afla în vacanță și admira răsăritul când a fost luată de valuri.

13 aug. 2019, 08:05
A murit în timp ce admira răsăritul pe plajă. Fotomodelul avea 19 ani

Sinead Moodliar, de 19 ani, era studentă la Universitatea Anglia Ruskin. Tragedia s-a petrecut în 2018, însă, abia un an mai târziu au apărut detalii despre moartea sa, scrie Daily Mail.

Potrivit anchetatorilor, tânăra cunoștea foarte bine zona unde își mai petrecuse vacanța și își făcuse câțiva prieteni. Tatăl său a fost ultimul membru al familiei cu care a vorbit.

Acesta a declarat că au vorbit la 10 seara, când tânăra se afla într-un restaurant, dar nu i s-a părut nimic suspect la telefon, “era la fel de veselă ca de obicei”.

La 4.30 dimineața, bărbatul a primit un telefon în care era anunțat că fiica sa a suferit un accident și a fost transferată la un spital local, unde se afla în stare critică, dar stabilă.

Familia a zburat imediat în Africa de Sud, însă la sosire au aflat că fiica lor a murit. Pentru a lămuri cum s-a petrecut tragedia, familia tinerei a făcut un apel la martori și astfel au descoperit că Sinead se afla pe plajă, la ora aceea, pentru a urmări răsăritul, însă a fost luată de valuri și s-a înecat.